• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
asinka - специалист
Eх, Видра!
Каква колежка съм ти аз?
Ти професионалиста, и ние, самоуките?
Къде отивам?
И все пак-нали четеш заглавието на форума, влизайки вътре?!
Е, това е разликата в случая с нашата "колегиалност".
Може и да не е перфектно, но за мен е най-хубавото, което сме сътворили вкъщи с наши си сили, умения, и пари.
И е истинско удоволствие и радост да си го ползваме.
Аз не помня да съм се подиграла над нечия работа,а ти можеш да помислиш над това.
И тук е мястото да споделя какво мисля по този въпрос:
Много хора обитават форума, само за да внасят негативизмът си и да критикуват.
Все пак когато правим нещо вкъщи сами, внасяме любов в това, и е несравнимо с чувството, което бихме изпитали, ако извикаме майстор да ни го изработи.

Видра, когато аз сбъркам и прибързам с думите си, имам доблестта да поискам извинение.
Не съм тук, във форума да показвам какво умея, защото не това умея най-добре.
vidrata - специален-специалист
Извинявам сееееееееееееееееееееееее ако съм те засегнал.Никога не съм казвал ,че съм професионалист.Просто такива дреболии ме дразнят.
Наистина чета заглавието ,но като се прави нещо нека да е както трябва ,за това и хората пращат снимки та да се види как става и като не ти хареса събаряш и наново.
Още веднъж съжалявам :) .
asinka - специалист
Ловя бас, че и в най-скъпата баня може да се намери дефект.
Ловя бас, че и най-добрият специалист греши, камо ли аматьора.
Ловя също бас, че и да си мислиш, че си най-перфектния все някой няма да те хареса.
Омъжих се в гладни години.Но на сватбата ни беше изобилие.Родителите ни се погрижиха всичко да е перфектно.Един вечно мрънкащ и спорещ дойде и каза-всичко хубаво, ама няма ЛИмонаТА....
vidrata - специален-специалист
В тоя с "лимонатата" себе си ли трябваше да видя.
Трябва по -лесно да прощаваш( особено на непознати идиоти).
Айде като ти мине пак ще пиша нещо :? .
Чакай че се сетих нещо -знаеш ли ако няма такива като мен какво ще стане??? Някой ще ти пише:"ама супер е " друг:"браво на вас" и вие ще спрете да се вглеждате и ще спадне качеството още повече .Така,че след време ще сте ми благодарни за това че сега ви критикувам леко.вече чао.
sasooooooooo - "специалист"
градивната критика е нещо много хубаво!!!!!!!!!! :)
asinka - специалист
Ох, Видра....
(ще свършат всички възклицания, докато се разясним :-D )
Нещо не си ме разбрал, искам да ти кажа!
Не се сърдя на Градивната Критика, напротив, аз виждам всички недостатъци на обектчето, и ако ти е нужно, мога до един да ти ги покажа.
Но в думите ти има заряд съмнение, недоверие, обвинение-както тук, така и в други теми, както към мен, така и към други.
Не е приятно постоянно да те обвиняват, че лъжеш, или мамиш, или се правиш на велик.
Нали затова съм пуснала снимки-който, каквото мисли, и ако желае да каже-да каже.
Нали затова е форумът.
Ако не ми пукаше от ничие мнение, щях да пусна всичко след ремонта, за да се фукна само.
Прочети своите мнения и ще разбереш защо съм писала така.
Какви са тея фуги??????????
.....

Но ....... на снимките далечен план за напред не снимай от близо .

Мога да диря още много коментари-не само към мен, а и към други.
Добре ще е да чуеш и моето мнение, щом ще сме искрени и лични-
Държиш се невъзпитано, грубо, инфантилно на моменти, кибритлийски в други моменти.
Ти помисли над това.

Айде, че размихме темата.

Снощи поставихме ламината в хола, предната вечер фото тапета:
http://www.wallpapermurals.co.uk/mural- ... go-sunset/

Остават мебелите, а холната секцийка, май решаваме с малко чужда помощ, и нея да направим сами!
Това е проектче, което надрасках на 2 на 3, незнам как би изглеждало реал.
Чакам вашите мнения, докато сме във фаза проект :) :roll: :wink:

Извинявайте за лошото качество на снимките, правени са с GSM.

Прикачен файл

PROEKT MEBEL.JPG
PROEKT MEBEL.JPG (11.72 KиБ) Видяна 6622 пъти

Прикачен файл

паркет.jpg
паркет.jpg (16.83 KиБ) Видяна 6622 пъти

Прикачен файл

фототапет.jpg
фототапет.jpg (16.21 KиБ) Видяна 6622 пъти
Лъчезар - специалист
идеята с фототапета е много добра. Може и да не е модерно, но на мен много ми харесва.
Откъде го поръчахте и на каква цена ви излезе?
asinka - специалист
Модата с тапетите се завръща с нова сила :)
Ако си ровил из нета, ще видиш, че вече се предлагат и фото тапети с твои снимки, и са доста ефектни, особено в стаите за почивка.Изпращаш снимка на детето си, и фирмата изработва фото тапет по нея, примерно :)

Нашият е купен от Домко, Пловдив, и струва 80 лева.
Антония - специалист
За секцията: телевизорът ти е много ниско. Правилният ъгъл трябва да е поне 100 градуса спрямо очите на седящия, за да не се мори погледа. Т.е. екранът трябва да е малко по-високо от нивото на седящия на дивана :) Знам, че сега е модерно да ги слагат меганиско, обаче не е здравословно, очите се натоварват и въобще не се чувстват добре. Помисли си дали не може да промениш малко разпределението, наистина :)

Подът ми допада, моят е с подобна шарка, но по-кафяв/дъбов :) С фототапета трябва много да внимаваш -- ярък е, затова текстилът в помещението (завеси, дамаски, килими) трябва да е неутрален на цвят, да е като допълнение, смекчаващо интензивността на стаята, постигната с доминиращия червен цвят.

Хубаво ще стане, успех :)
asinka - специалист
За нивото, наистина не бях мислила над това!
Благодаря за съвета, все пак е проект, и имам наистина нужда и от друг ъгъл мислене!
А за цветовете-дотук с контрастите.Мебели-секция, диван, а после завеси, щори, всичко ще е семпло.
Меката мебел мисля да е черна естествена кожа, имам поръчка за такава.

Цветовите решения тук са много смели, осъзнавам го, и чак не вярвам, че това аз го правя.
Честно казано, шубе ме беше даже докато боядисвах.
Но когато е съчетано с подходящи материи и цветове, мисля че се получава.

:)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Тема "Малко и от нашият ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: