• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
Ся като каза крива D ще ти кажа една тайна ама на никой недей казва :),преди година правих едно хим.чистене/пералня/. 5 машини с нагреватели и двигатели -пълна пара около 60А на фаза,но рядко работят на макс да не кажа никога.Държат долу горе 30/35 А.Таблото вътре с 6 трифазни АП-та и няколко монофазни.Оставих един главен 63 и още един до него за най голямата машина 63 пак.Всъщност си беше изискване на фирмата която монтираха машините,аз само окабелих.Разстояние около 40 метра до таблото в кооперацията .И понеже нали се сещаш ,че е осигурена една мощност за абоната а де факто ползва друга а пък пари не им се дават ...и се почнаха с магариите докато вънка не сложих 63крива Д не мирясаха нещата постоянно падаше другия а вътре главния не мръдна .Но не падаха от претоварване а от висок пусков ток за това и аз малко направих неща дето не са за правене ама .... [-(
nikolov333 - майстор
С високия пусков ток е така. И аз съм взел един 16А с крива D ама го пазя за хидромасажната вана, че не знам колко и е пусковия ток на двигателя, а и още не е свързана.
valentino76bs - майстор
За протокола :) Умишлено го "гръмнах" да видя какво ще стане...
Пада на излазa B16, главния на AT C50 и външния главен C63.
На осв. незнам защо са турили 16....иначе е добре направено.
Единственото което ми направи впечатление ,че няма такъв силен гърмеж като опрях кабелите....то вярно ,че съм претръпнал ама... :)

Прикачен файл

IMG-7af44d7767901209b842cef384ef1c38-V.jpg

Прикачен файл

IMG-1b0878f1a2f3bdc7beb146f778bf958f-V.jpg
kozl - майстор
А па моята крива е6е :-D
И аз съм писал у неква тема защо.
А в скоро имах проект с предпазители крива В в ап.табло.
Закупихме Noark. Оказа се че цените не са по 2. Съвсем близки до крива С.
valentino76bs - майстор
Сериозно ли... бреее да не повярва човек.
Noark B16 колко струва?
  • 1
  • 2

Тема "Криви на изключване (графики)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: