Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
nikito_sv - специалист
Колеги много много съжалявам че пиша тук но от дни търся вътрешна гума с прав вентил с размери 10х2/2.125... някой може ли да ме опъти къде мога да поръчам такава гума. Отново съжалявам за писането на такава небивалица в този раздел.
gnt69 - майстор
nikito_sv написа:
Колеги много много съжалявам че пиша тук но от дни търся вътрешна гума с прав вентил с размери 10х2/2.125... някой може ли да ме опъти къде мога да поръчам такава гума. Отново съжалявам за писането на такава небивалица в този раздел.
За каква машина е това. само на руски излизат резултати. Дай някой по европейски размер
nikito_sv - специалист
gnt69 написа:
nikito_sv написа:
Колеги много много
За каква машина е това. само на руски излизат резултати. Дай някой по европейски размер
За детска количка е колега... и аз намирам само в руски сайтове.в бг има 10 цола но др размери.нз дали ще стане
hidrazin - майстор
От Китай естествено. От къде другаде?
10X2 Inch Baby Stroller Bicycle
:partyman:
gnt69 - майстор
nikito_sv написа:
gnt69 написа:
nikito_sv написа:
Колеги много много
За детска количка е колега... и аз намирам само в руски сайтове.в бг има 10 цола но др размери.нз дали ще стане
Ще стане тя вътрешна гума малко ще я напънеш тя разтеглива гумата.
shotik - майстор
nikito_sv написа:
Хубаво е да напишеш от къде си , как да ти помогна като не знам ?
Вероятно в София може би да се намерят .
nikito_sv - специалист
От Свищов съм приятелю...поръчах една гума 10 цола от един сайт за детски колички дано е същата или поне подобна,а да не стане само че съм си дал кинтите. :prayer:
offvt - специалист
Аз я поръчах от Галикс - Ст. Загора,5-6лв.

Тема "Вътрешни гуми!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: