• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Fortune - специалист
asinka написа:
Остават мебелите, а холната секцийка, май решаваме с малко чужда помощ, и нея да направим сами!
Това е проектче, което надрасках на 2 на 3, незнам как би изглеждало реал.
Чакам вашите мнения, докато сме във фаза проект :) :roll: :wink:

Разгледай и останалите, има интересни идеи:
http://zainteriora.com/index.php?option ... &Itemid=96

Прикачен файл

vsekidnevni-0011d2.jpg
vsekidnevni-0011d2.jpg (71.91 KиБ) Видяна 6163 пъти

Прикачен файл

vsekidnevni-0010b5.jpg
vsekidnevni-0010b5.jpg (48.08 KиБ) Видяна 6163 пъти
asinka - специалист
Мисля, че ще ме изгонят от работа :lol: :lol: :lol:
Поне половината от раб. си време чертая, разглеждам сайтове, мисля...
То така май протече целият ремонт: аз разучавам фирми, модни решения, цени и магазини, после смляната информация се поднася на съпружеското тяло и се взема генерално решение :lol: :lol: :lol:
Fortune, хубави решения показваш, а на втората снимка кожата :bear: ми влезе под кожата тотално :)

Довечера ще снимам стената и ще нанеса размерите да продължим да мислим заедно....
Благодаря предварително на всички :)
Fortune - специалист
asinka написа:
Мисля, че ще ме изгонят от работа :lol: :lol: :lol:
Поне половината от раб. си време чертая, разглеждам сайтове, мисля...
То така май протече целият ремонт: аз разучавам фирми, модни решения, цени и магазини, после смляната информация се поднася на съпружеското тяло и се взема генерално решение :lol: :lol: :lol:
Fortune, хубави решения показваш, а на втората снимка кожата :bear: ми влезе под кожата тотално :)

Довечера ще снимам стената и ще нанеса размерите да продължим да мислим заедно....
Благодаря предварително на всички :)
Кожата ти е най-малкия проблем, нещо, което купуваш и постилаш, след това решиш и подменяш без да е необходимо допълнително преустройство. :wink:
Аз съм харесала брезата. Дори бях срещнала декорация подобна, само че от зелени бамбукови пръти върху бели камъчета, поставени в остъкление, ако се сетя къде ми е снимката ще я постна :)
Антония - специалист
Такава инсталация с бамбукови пръти и бели обли камъчета има в Мартинели. Иначе в Бриколаж може да си купиш отделно бамбука, отделно камъчетата, при това на доста по-ниска цена :)
dbelev - специалист
Здравей Асинка и от мен.

Първо - поздрави за всичко, което сте направили до сега :2thumbs:

Второ - откровенно ще "открадна" някои от идеите ви (ти :) ) за банята. Ще бъде синя, няма да е традиционното - долу тъмно, горе светло и т.н.т. Ще качвам снимки.

И понеже при мен приоритетите са: безопасносхт, сигурност, практичност ... и ако е възможно естетичност, искам да предупредя. На снимка 10 се виждат ключове и контакти в банята! Винаги съм мислил, че не бива да е така, макар и на мен да ми трябва. Пуснах няколко поста в "Елекротехника" - виж ги. Ако можете изведете ги извън банята, ако не докато ползвате банята изключвайте всичко!

Чудя се дали поздрава "До скорошно завършване :-D " е подходящ за този форум?!
asinka - специалист
dbelev написа:
Здравей Асинка и от мен.....

....И понеже при мен приоритетите са: безопасност, сигурност, практичност ... и ако е възможно естетичност, искам да предупредя. На снимка 10 се виждат ключове и контакти в банята! Винаги съм мислил, че не бива да е така, макар и на мен да ми трябва. ....
Здравей, учителю!
Радвам се, че ти е харесала нашата баня :)
За контактите-няма да има проблем, надявам се, тъй като те са в сухата част от банята, и достъпът на вода е ограничен.Даже бойлерът не е в това помещение, а в стаята точно над тази.
В другата ни баня обачеее бойлерът е в нея, и от време на време ни лекуваше ревматизмът :-D
Съпругът ми прави ел-инсталацията, а той е специалист в тази сфера и му се доверих напълно.
"До скорошно завършване Very Happy " а абсолютно красив поздрав за тук, защото сме започнали от април...и вече ми се е стъжнило

:shock:

А ето и снимките на заплютата за секция стеничка, както и още няколко.
И една за плакнене на окото-красиво произведение на изкуството, което се намира в другата ми всекидневна.

Прикачен файл

PIC_0025.JPG
тук ламината се вижда по-добре на фона на Ками :)
PIC_0025.JPG (28.26 KиБ) Видяна 6330 пъти

Прикачен файл

PIC_0009.JPG
а това бе старата настилка в хола... :(
PIC_0009.JPG (45.68 KиБ) Видяна 6330 пъти

Прикачен файл

PIC_0011.JPG
по-различен ъгъл
PIC_0011.JPG (19.14 KиБ) Видяна 6330 пъти

Прикачен файл

PIC_0021.JPG
стената на която ще разположена секцията
PIC_0021.JPG (14.07 KиБ) Видяна 6330 пъти
asinka - специалист
Малко бижу :)

Прикачен файл

PIC_0003.JPG
PIC_0003.JPG (21.09 KиБ) Видяна 6324 пъти
asinka - специалист
Още един проект, и основата, върху която съм го правила...
ако на някой му се занимава, да дава идеи :)

Прикачен файл

osnova proekt.jpg.jpg
osnova proekt.jpg.jpg (9.58 KиБ) Видяна 6280 пъти

Прикачен файл

проект56.jpg
проект56.jpg (14.17 KиБ) Видяна 6280 пъти
asinka - специалист
И още една идея.

Прикачен файл

ideq.jpg.jpg
ideq.jpg.jpg (24.21 KиБ) Видяна 6206 пъти
XpacTa - специалист
Тея телевизори все ми се струват много сплескани. Виж примерно в Electron.bg имат размери и си предвиди място за поне 42" (най-добре 50) със стойката. Дори и да го закачиш на стената пак ще е на разстояние както със стойката.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

Тема "Малко и от нашият ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: