Мечтата на всяка домакиня
Искам да попитам,каква газова бутилка да си взема и от къде???Купих си нова готварска печка с газов котлон,а нямам идея от къде да го купя,казаха ми, че по бензиностанциите дават срещу договор,но те ли ще идват да я сменят,или аз трябва да я нося?И дали там има малки,защото за голяма нямам място.Много ще съм благодарна,ако дадете мнение
todor_velikov - специалист
по магазините за газови уредби и части,даже и в някой железарии продават бутилки,и малки и средни и големи.съветвам те да си купиш нова бутилка и ти да я носиш да ти я зареждат,че не се знае колко са читави тия дето ги разнасят по домовете
Да,така си мислех и аз,благодаря за отговора.А някаква идея колко струват?Искам да взема малка,защото нямам място,но пък ако трябва да я зареждам през една седмица.......
KIBRIT - специалист
http://www.toplivogas.com/snabdjavane1.htm
Оттам взех и бутилка.
Ако заменяш,трябва да знаеш,че вече не заменят старите/светлосини/ бутилки.
Моята директно я пълнеха на място !
vidrata - специален-специалист
Зелчице кибрита е много прав преди да купуваш провери дали ще ти я зареждат някъде около вас .Аз сега съм в шах -никъде в квартала не щат да ми заредят бутилката(донесена от Турция от брачеда за 20 лв)макар ,че е нова .Дават само празно за пълно но моята не е като болшинството бутилки а винтила се навива на резба(лява разбира се :lol: )Така че внимавай положението е сериозно.Да цензура тоя ЕС.
todor_velikov - специалист
у "софето" положението не е като във варна,има си черни газостанцийки,които пълнят нощно време бутилките :-D ,пък има и съвсем нормални които си работят през деня
Стефан - майстор
Моята бутилка в кухнята е от големите. Намерих и специално място в един от шкафовете, и с по-дълъг маркуч. Зареждам я на около 8-9 месеца веднъж, въпреки, че съпругата готви ежедневно. Даже и кафето си правим всяка сутрин.
Аз лично предпочитам да я зареждам, а не да я заменям. По-сигурно ми изглежда.
Най-накрая си купих бутилка :2thumbs: ,чисто нова,с гаранция :wink: ,сега само трябва да се обадя в сервиза и да дойдат да я вържат,защото иначе гаранцията не важи.

Тема "Газова бутилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: