Сигурен съм че може и да сте по позитивно настроен , разочарован сте и с право ,имали сте  очаквания но съвкупност от горните неща са ви подтикнали към да напишете поста .И аз съм така ,първо реагирам като вас ,след това осъзнавам че трябва нещо да направя с което да се пооправят нещата .В случая едно по едно ще се отстраняват причините за това от което не сте доволен .
 Сигурен съм че може и да сте по позитивно настроен , разочарован сте и с право ,имали сте  очаквания но съвкупност от горните неща са ви подтикнали към да напишете поста .И аз съм така ,първо реагирам като вас ,след това осъзнавам че трябва нещо да направя с което да се пооправят нещата .В случая едно по едно ще се отстраняват причините за това от което не сте доволен .  И италианска камина за 5 000 лв да е ако не е монтирана и настроена ядовете са същите .В случая (майсторите ) събират пари за кредита ,леко полеко ще се отсеят ,но това сега няма да ви помогне ,прочетете тук има хора които дадоха съвети и показаха настройки с които камината заработва оптимално . И пелетите са от значение .Та така - по Коледа може да се случи чудо.
  И италианска камина за 5 000 лв да е ако не е монтирана и настроена ядовете са същите .В случая (майсторите ) събират пари за кредита ,леко полеко ще се отсеят ,но това сега няма да ви помогне ,прочетете тук има хора които дадоха съвети и показаха настройки с които камината заработва оптимално . И пелетите са от значение .Та така - по Коледа може да се случи чудо. 
 сега ще видя и как ще е с горенето...
  сега ще видя и как ще е с горенето...
.gif)