Така, разстоянието стана 3 пъти повече и отгоре на всичко връзка под земята...

smokee написа:Меден Рудник или Акациите...
Втория въпрос е:
Въпросния кабел трябва да се прекара по дъното на канал с вода,който е 15м в широчина и 3-4м дълбок.Как е правилно да се изпълни прекарването без да има неприятни усложнения и кабела да се закрепи стабилно за дъното,което мисля,че е тиня.
valentino76bs написа:Там къде има такива канали?smokee написа:Меден Рудник или Акациите...
Втория въпрос е:
Въпросния кабел трябва да се прекара по дъното на канал с вода,който е 15м в широчина и 3-4м дълбок.Как е правилно да се изпълни прекарването без да има неприятни усложнения и кабела да се закрепи стабилно за дъното,което мисля,че е тиня.
nikolov333 написа:... че ако беше взел 4х4мм2 мед щеше да изгори,..И кое по-точно щеше да изгори?
moimoimoi написа:...обаче муфата+труда пак ще са около 100лева...И кое му е 100-те лева на тая снадка?
nikolov333 написа:Мога..Ама не искам."Едно време нашите деди с пачи пера пишеха златни стихове, а днешните ни поети със златни пера пишат пачи стихове!" - Радой Ралин.Ти още малко и с патешки пера ще поискаш да започнем да пишем. Аз съм компютърен специалист и минимума, който ползвам е Ексел с вградените му формули. Бъдещето е в софтуера Тинки или как беше там, че вече ти забравих всички никове, с които си бил регистриран.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: