• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
nautilus33 написа:
За кой ножици става дума- тези лозарските ли? Ако мже една снимчица, че ако още ги има да ми вземат едни тогава :)
...
Телескопични:
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... а%20храсти

Малки: (не съм сигурен същите ли са, но не намирам други)
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... о%20рязане
nautilus33 - майстор
Да, за малките ставаше въпрос. Но дали са тези, понеже май бяха пускали и едни други.
turbobiit - напреднал
Голамата от линка е за храсти,малката не е точно същата,но ако не са ги истеглили от продажба,ще вземем и триончето и него.
nautilus33 - майстор
Ами ако може cholev да пусне една снимка на неговите да ги видим :) Става дума за този коментар "Оня ден си взех и малката ножица- реже като звяр"
mcm - специалист
Вчера взех малката от Плевен, в магазина са 2 вида малки, едните са за по тънки клонки и цветя, другите са за по дебели клонки да 10мм. Различават се че на втората острието ляга върху "наковалня", аз взех от втория вид, пробвах ги зад блока на едно дръвче добре режат и добре лягат в ръката, в петък ще ги пробвам и на село за по сериозна работа, но като им гледам цената, какво им плащаш. За по сигурно четеш упътването на опаковката, и няма как да ги объркаш, а и като ги сравниш се различават визуално. За дебели клони съм взел преди година от тези http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=56018
супер са, с тях забравих какво е това да те боли ръката !
yasmania - напреднал
Колеги,
минах преди работа през ЛИДЛ - Варна, Зеленчукова Борса.
Имаше от всичко за градинските инструменти от старата и от новата промоция.

Ориентирайки се по вашите доволни мнения се сдобих с тези 2 симпатяги за градината:

Изображение

Мислех, че няма да има триончето понеже доста добре беше оценено, но имаше поне 20-тина бройки още в коша. Който не може да намери по другите да бяга към ЗБ.

Иначе, от новата брошура за предстоящата седмица, отново има избор на винтоверт, този път споменатия по- назад "междинен вариант" 16V

E, aз се наиграх с тези машинки и вече нямам желание да рискувам. След като взех PABS 20V
Изображение

и го върнах заради счупената батерия, след като си продадох стария BOSCH PSR 14,4V ден преди да пуснат малкия винтоверт 12V в Супер Съботата, и след като взех въпросния PABS 12V B2

Изображение

но се оказа с осово биене на патронника, а нямаше вече други с които да го заменя и отново го върнах, и вече останал без винтоверт реших да НЕ рискувам повече. Не, че имам негативно мнение за марката, дори напротив, но чисто статистически на 2 пъти се напрягам да съм доволен а не се получава, сега щях да чакам и да направя потретен опит с този 16V

Изображение

За 80 лв. сякаш не изглежда зле предложението.

И така, ето каква е равносметката на тема винтовер, конкретно в моя случай:

PABS 20V - купен и върнат за 130 лв. /дефект слабо място на голяма част от партидата - капака на батерията/
BOSHC 14,4 - ползван 10 години без забележка с еднократно рециклиране на батерията - продаден за 70 лв в деня преди покупката на PS 12V
PABS 12V B2 - купен за 80лв. и върнат заради дефект - осово биене, и неналичност на други бройки с които да заменя и пробвам на място

..... и преди да изчакам пускането на PSBS 16V и риска да пробвам и него, се сдобих с

BOSCH PPSR 18 LI-2 за около 160 лв. с 2 Li-Ion батерии.

Изображение

ЕДИНСТВЕН компромис (ако може така да се нарече) , и то сравнен с гореизброените е че батериите са 1500Mah, но пък затова са 2.
ВСИЧКИ други показатели на машината градират нагоре. Има удър, въртящ момент >10Nm от 20V, като цена на Тяло + 2 батерии дори идва не по- скъпо ако се предлага същия комплект/oборудване на Parkside.
Оставям настрана огромната кутия в която можеш да допълниш каквото ит трябва за окомплектация или конкретна задача, марката и др.
Така че, понякога заслепени и по инерция от предлаганото, можем да пропуснем нещо наистина добро покрай себе си.

Да, знам че ще кажете - цената на това е колкото 3х Parkside. ... НО това е така за нашия пазар, понеже както знаем - ние сме богата нация, можем да си го позволим.
Последна промяна от Virtex на чет мар 02, 2017 9:46 am, променено общо 1 път.
Причина: намален размер на снимка
turbobiit - напреднал
Овборудвах се от всички режешти клони инструменти.Сега остава да се заиграя и с дръвчетата.От 9 пускат и прахосмукачка 20 л.Предишната промоция не беше ли 25 л?Торбички за нея дали се намират?
g3org1 - напреднал
Здравейте колеги,
Станцията за заточване, която пускат от другият четвъртък става ли за нещо? Интересува ме по-точно заточване на бургии за метал с кобалтово покритие и за домакински ножове?
pgt - специалист
yasmania написа:
Да, знам че ще кажете - цената на това е колкото 3х Parkside. ... НО това е така за нашия пазар, понеже както знаем - ние сме богата нация, можем да си го позволим.
Е що 3х, 160 за Боша е 2х Парксайда, ама вече и аз съм на мнение по-добре малко по-скъпо и по-качествено, от колкото по-евтино и по-калпаво, стига сте се осланяли само на прословутата гаранция от 3 г. :)
yasmania - напреднал
pgt написа:
yasmania написа:
Е що 3х, 160 за Боша е 2х Парксайда, ама вече и аз съм на мнение по-добре малко по-скъпо и по-качествено, от колкото по-евтино и по-калпаво, стига сте се осланяли само на прословутата гаранция от 3 г. :)
Защото вероятно не си погледнал цената, на която можеш да си го закупиш Bosch PSB 1800 LI-2 от БГ, затова Х3.

(давам линк към първия излязвъл, случаен резултат при търсене с google-
https://bormashina-vintovert.pazaruvaj. ... AjMP8P8HAQ, като останалите не са кой знае колко по- различни по спомен)

А сравнен с PS 20V за 130 с 1 батерия, описаните 160 за Bosch с 2бр батерии са си направо 1:1
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: