• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
vidrata - специален-специалист
Това си го разбрал от профила ми .Не лъжи.Кашон слагам в баните които правя и тук там като се наложи.Но щом ти професионалиста ми се хвана може да преспециализирам .То нали кашона е като плочките само дет е с по-големи размери :lol: .Пък и съм овенен за спорта ако си чувал "да върви първата категория труд".Но ако реша да премина на ГК непременно ше те цаня за учител. Първия урок ще е да ме научиш да режа с циркуляра ,че се измъчих с тея ножчета .Но ще режем у вас и през зимата като има сняг че никой да не разбере що сме бели и по гъзовете. :-D .
pesho - специалист
Става,ама да не похарчиш до тогава 2-то бона,че уроците са скъпи..А с циркуляр се реже,повярвай ми.Начи в Англия е комунизъм,всичко дал бог.Материал ми карат колкото поискам, с палети .И понеже по-тънки ленти се режат трудно с нож-с циркуляра става перфектно.Както са си на палета по 4-5 листа наведнъж.Даже ,който е работил в Англия,ще попита "как без циркуляр ?".Ако остане от листа-ползва се другаде,ама и да го изхвърля никой му не пука,щото труда е несъразмеримо по-скъп от материала,а така и така всико влиза в цената.А ленти широки по 7-8 см трябват със 100-ци л.м. за таван.Правят се едни грилове за климатиците и се обшива отгоре и отдолу с ленти дърво и ГК.И обемите на работа къде,къде..та "къде съм аз-къде си ти ..." ..Ся разбра ли ? И друг път да не спориш с батя си Пеша..!!! Ай ся плащай за 1-ия урок -226 лв.+ДДС.Фактура трябва ли ти ?.. :stock2:
Здр. бат Пеше , ми кат си толкова добър що не седя в Англия ,явно не си, или не ти хареса цвета на лирите :lol: .И както ти писах по преди ние тук българските майстори ценим парите на клиентите си защото колкото по малко заминат за материали толкова повече има за нас.Сега като приспаднем онея 226 лв. ти ми дължиш още 124,80 лв за урока по български майсторски манталитет.Фактури не искаме и не издаваме, имам човек в данъчното така ,че не се притеснявам :-D .
pesho - специалист
Той добрия и в Африка е добър.В Бг си ми е харно,пък и винаги мога да отида пак... :? Те тук цените по-големи от UK... Баси.. :shock: 124,80 да доплащам..После -що се върна...То на такива цени и англичаните ша дойдат.. с индийците барабар..=P~ Намали някой паунд.. :-#
Тази цена(мойта де) е в BGN ,затвойта не знам.Но все пак защо се върна????????? Поне отговаряй на въпросите които ти задавам ,а не отговаряй с други такива.
Ако нямаш манги за самолета ,ще ти намеря обект та да заминеш .
Ооооооо :? те май и там имат НЕТ . :wallbash: .Пак ще ме тормозиш с акълоразливане(малееееее как го написах това).
pesho - специалист
Ами аз бях отговорил на Стефан в друга тема,пък и на теб отговорих.Тук си ми е по-хубаво.Цял живот съм по чужбините.Стига толкоз.Не е за мен онзи живот-ние сме друг тип хора. Тук си ми е Родината,дома и т.н.Не всичко е пари.След време човек го разбира.Тва е..
masterval - майстор
Гордея се с теб.
Още 6 минути и рипвам да пея "Гадна стара сланина",
приканвам ви и аз, ако сте сипали по нещо за деня на мастора, но не ви стига за прясно мезе :prost:
Мастер тоя път ми хареса щях да лягам но сега ще изчакам да чуя как пееш(викай силно).
пеше тея ги разправяй на някой друг имам роднини и малко познати в Испания, там са от около 10 г. и не щат и да чуят за връщане тук като чуят за какви заплати и надници се бъхтим ние .Но ти знаеш нали си велик майстор и родолюбец.
pesho - специалист
Всеки решава сам за себе си.Те изобщо няма да се върнат-ептен са изгубили почва под краката си в БГ.То и на мен ми е малко терсене,ама трябва да се мине адаптационния период. Айде лека !!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Майстори....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: