wankata7108 написа: очаквах отговор от сорта на киловати за радятор хайде да видя колко киловата радиатор и трябва на тази стаяСпоред изложението и броя външни стени или както тук се изразяваме - според топлозагубите на конкретната стая.
3000-3200W радиатор бих сложил. В нас в спалнята 4х4х2,9 Д/Ш/В съм с 600/1800. Води се 3998W. Отидох за 600/1600 и го платих на касата, но като отидохме с момчето в склада да натоварим радиатора, се оказа че такъв няма. Поне не можахме да го намерим. То не беше един радиатор... И за по-бързо доплатих 13-15 лева и взех по-дългия с 20 см понеже беше срещу вратата. И така. При мен на този етап няма никаква изолация и май от подпрозоречните дъски духа. Нещо не са монтирани добре тези прозорци или при обръщането има някакъв фал. Къщата ми е в една линия с оградата и шосето е на 3 метра. Като минават пешеходци ги чувам да говорят. Не разбирам какво, но се чуват гласовете. Всеки автомобил, камион и т.н. Все едно е открехнат прозорец. Така че дори 2-3 градуса да има разлика вън-вътре, климатикът или котелът си имат работа. Не знам, не може да се съхрани топлината в нас и това е ...