Браво и честито!!! Всичко е направено с много вкус
Аз бих помолила ако имате снимка на коридора да я пуснете. Чакам с нетърпение 

rusev написа:Дай малко повече обяснения за тези снимки, че то така иде като хвалба само. Сподели цени, местата откъдето си пазарувал и други подобни неща, за да е полезна темата.То си е за хвалба след толкова мъки.
velsi написа:Харесва ми кухнята. Много семпла и изчистена. Готов продукт ли е или е правена по проект?Основната идея е взета от една италианска кухня, но предимно долната част е наше /и на проектанта/ идея.
кака Лара написа:Всичко е много изпипано, личи си че е правено с вкус, ама аджеба тия кабелаци покрай телевизора не можеш ли да ги скриешАз изрично предупредих, че това са снимки правени преди гранде финале. Сега кабелите са още повече и още повече се виждат
SHL написа:Харесва ми. Особено ми допада идеята в душ-кабината сифона да бъде този модел. Все още малко клиенти си го позволяват, обаче. Поздравления за избора!Аз като един почти 2 метра човек имах същите притеснения, но при положение, че цялата баня е под 2х2 метра не виждам друг начин. Сега кабината е 90х90 см. и аз нямам проблем със пространството. Другия вариант беше да е само с някакъв праг дило + завеса, но щеше да е компромис.
Що се отнася до душ-кабините, аз лично в нас не бих си сложил. Бих се ориентирал към по-голямо пространство, поне 1.00 х 1.50м, което после ще преградя с дограма и стъкла по поръчка. В тия кутиики най-много да се пребия в душ-батерията или да счупя някой прозорец - уникално тясно е и не може човек да разгърне възможностите си
hriogi написа:Всичко е направено с много вкус. Единствено в кухнята гърба й не ми харесва като цвят (синкавозеленото не ми се връзва с нищо), но предполагам не е сложено още покритието с което трябва да е. Иначе е интересно решение виненочервеното над кухненските шкафове.Това в кухнята е 10мм закалено стъкло. То е чисто бяло, но от стъкломасата на толкова дебело стъкло се превръща в леко зеленеещо. И на мен ми се искаше да е чисто бяло, но се оказа невъзможно. Хубавото е, че се връзва точно с трапезарната маса, която е със същия "проблем".
Ако можеш да дадеш информация за шкафовете в хола. Хареса ми конфигурацията и цветовете. От къде са и колко струват?
vidrata написа:Хубаво е .Даже много.може разбира се, ако го бяха изградили направо до горе, както е у нас. е верно малко загуба на място...всъщност аз мислех там да правя ниши в гипсокартона, ама нямаше време да се занимават с мойте приумици
Тук някои (те знаят кои са) ще ме обвинят пак в конспирация и т.н. но не можеше ли да се избегне направата на тоя куфар за вграденото казанче. Просто питам иначе е ок..
Чакам заядливковците.Да не ме пропуснете ей!!!!!!!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: