• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
http://praktis-bg.com/doc8.htm Това ми прилича на BUR130 на примоция с 2 години гаранция :? Сериозно се замислям за него!
Иначе на горния пост кое предпочитам - ами не знам, четох, рових и май СКИЛ са най-добре като цена-качество.
Милен - майстор
Това което си показал на брошурата е BU130 разликата с BUR130 познава се по това че не се вижда копчето за регулиране на спусъка. BU130 е с постоянни обороти и без реверс и не става за винтоверт, а моето мнение е че не става и за дрелка. Работя със служебна BU130 високите и обороти постоянно изгарят свредлата при пробиване на стомана.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ползвай външен регулатор на обороти - работи по-добре от вградения, само дето е по-неудобно да го разнасяш като удължител.
Милен - майстор
LazarGanev написа:
Ползвай външен регулатор на обороти - работи по-добре от вградения, само дето е по-неудобно да го разнасяш като удължител.
Да ползвам такъв на домашната ми дрелка Елтос. С нея работи перфектно - регулира от нула до максимални обороти, като при минимални обороти ми запазва въртящия момент.Завива 6мм видия в греда без предварително пробиване. С големи бургии в стомана на малки обороти няма спиране, ама и трудно се държи :) .

Обаче това изчадие дрелково BU130 въобще не може да се регулира с външния тиристорен регулатор. Правил съм опити с двускоростни дрелки, дори и с малки и големи шлайфове регулатора работи добре, обаче с споменатата "дрелка" не. [-X
В крайна сметка взех Skil - 6270 AA. Бащата е мноу щастлив :-D
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за дрелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: