Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Matchless - специалист
desss написа:
за кабеляците в кола, освен къртене друг начин за скриване не виждам :lol: добре че ги измислихме предварително, са нямам нито един кабел, а конзолите с контактите са зад самия телевизор :)
Ох така е, на снимки и в изложбените зали всичко е супер, ама като дойде ред до изпълнението то кабел за ДВД, то за рутер, за телевизор, антени... върви обирай прах! Последно четох, че въвеждат безчина технология и при тази техника. Мивките за бани в шоурумовете са едни такива изчистени върху плотове, ама обикновено не им монтират сифоните за да не развалят картинката. А иначе е супер и гарнитурата много ми хареса, изглежда изключително удобна :-D , лесно ли се поддържа дамаската? или е кожа?
qnass - специалист
Много ми хареса и ако нямаш нищо против ще си открадна идеята за кухнята като цветово изпълнение При мен положението е същото и ми хареса как сте съчетали кухнята с мебелите във всекидневната.Абе с две думи СУПЕР Е!!!
Много ми хареса всичко,което си направил ,браво.Специално искам да те питам за тази стена в кухнята,която е с камъни - обясни ми какво точно е,как се слага,че точно такива искам за нашата кухня. Може ли с тях да се облекат колони? Не съм много наясно с терминологията,та се надявам да не ви разсмея много. А иначе хола ми е направо фаворит :)
lazarus18 - напреднал
kapris написа:
Аз съм във възторг от оранжевата баня, само квадратната тоалетна и мивка нещо не ми вървят.Браво, всичко е много хубаво!
Той цвета наживо е доста по-добър. Води се манго.
Иначе санитарния фаянс е квадратен защото и батериите са такива. И душ кабината трябваше да е квадратна, но не остана място.
vidrata написа:
Хубаво е .Даже много.
Тук някои (те знаят кои са) ще ме обвинят пак в конспирация и т.н. но не можеше ли да се избегне направата на тоя куфар за вграденото казанче. Просто питам иначе е ок. :) .
Чакам заядливковците.Да не ме пропуснете ей!!!!!!!!
Първоначалната идея беше казанчето да се вкопае в стената и избщо да не стърчи, но съседа не ми разреши, че щяло да му шуми. Може и да е прав макар, че го избрахме да е сравнително безшумно.
Ако го бяхме пуснали догоре щеше да тежи визуално. Все пак на няколко сантиметра от него започва душ-кабината.
desss написа:
...за кабеляците в кола, освен къртене друг начин за скриване не виждам :lol: добре че ги измислихме предварително, са нямам нито един кабел, а конзолите с контактите са зад самия телевизор :)
Вкопаването на кабелите не е вариант защото съм лек маниак на техника и доста често се сменяват компоненти. В момента кабелите са поне 3 пъти повече и някои са доста скъпи за да останат в стените.

Matchless написа:
... А иначе е супер и гарнитурата много ми хареса, изглежда изключително удобна :-D , лесно ли се поддържа дамаската? или е кожа?
Текстилна дамаска е и хубавоте е, че се сваля напълно от всички елементи. Плата наистина изглежда много качествен и като че ли ще издържи доста време. Виждал съм доста дивани, които след няколко месеца им се отпуска значително "кожата".
Дивана уж е скъп, но още от началото тръгнаха да излизат перушина от възглавниците. Това ми е единствената забележка. А, и понеже е доста дълбок не на всеки му е удобно да стои на него. За моя ръст /~2м/ е идеален.
djina написа:
Много ми хареса всичко,което си направил ,браво.Специално искам да те питам за тази стена в кухнята,която е с камъни - обясни ми какво точно е,как се слага,че точно такива искам за нашата кухня. Може ли с тях да се облекат колони? Не съм много наясно с терминологията,та се надявам да не ви разсмея много. А иначе хола ми е направо фаворит :)
Това се води декоративен изкуствен камък. Има ги доста по магазините. Този специално е български, но е направен доста добре и реалистично. Доста по-евтин от "вносните" варианти. Купих го от борсата под моста на Подуяне. Мисля, че се произвежда в Ловеч. Изключително лесно се поставя.
Единствено се наложи да изтъркаме малко цветните камъни, че в кашоните има леко жълтеещи и леко синеещи камъни, но цвета им беше леко пресилен.

Мерси на всички за мненията. Дано съм бил полезен с нещо.

Тема "Айде и аз да кача нещо!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: