Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Miro4774 - специалист
Няма ли да стане ако го направя режима BMG на първият етаж с термо глави на вторият със стаен при мен не е възможно да вържа стайният само към помпата на вторият етаж и няма как да го направя на два кръга. Мисля, че ако го оставя в режим BMG и този режим задам някаква ориетировачна степен между п1-п2 когато изключи стайният да работи в този режим. Мисля, че ще се получат нещата да няма гасене и съответно да не изтива системата.
n.ganev - майстор
Може и така, а в режим Disabled при сигнал от ст.т. горелката се гаси.
filmatoplo - майстор
Като сложих вентилатора при Суспенд на нула и няма ядове с грешката - Fan Eror . :) .
judas - специалист
Как да включа режим high power, пинът 0000 ли е и как се потвърждава? Да не би да е от версията на софтуера - май е първата.
andy_forresite - майстор
Това ми беше факултетния номер като студент :)
На каква височина се намира фукса на експерт 20 от земята? Прилича ми да е на 100 см мерено до долния ръб на фукса или 112 см до центъра му, но ми трябва по-точен размер. Благодаря предварително.
grants - специалист
bai_bradyra написа:
grants написа:
stelibg написа:
Не бях посещавал скоро сайта на Грейко. Имат нова визия - браво, работят. Погледнах новата версия на ръководството. Направи ми впечатление, че стойностите по подразбиране на вентилатора са различни от преди, а именно:
Р3 - 38
Р2 - 32
Р1 - 25
Или експериментално са стигнали до същитер стойности, като мен :), или вентилатора е с по-голям дебит.
Бях със заводските настройки на вентилатора.Сега ги намалих с тези новите.Интересното е че не виждам никаква разлика нито в димните газове нито във времето за вдигане на температурата.Единствено се надявам налепа от сльнчогледа да намалее.Някой ако е пробвал с по малко въздух да споделя .
Някой знае ли причината да намалят почти с по 10% вентилатора на различните степени в новото описание? Досега да не би да сме духали топлото в комина :? Ако още някой има наблюдения на поведението на горелката нека сподели. Днес ще мина и аз на новите стойности.. да видим какво ще се получи.
Това остана малко назад в темата ,а никой не каза защо са намалили скоростта на вентилатора.Аз забелязвам единствено че пламъка е по разсеян,така да се каже и като че ли пушека е една идея по черен.Споделете и вие ако сте пробвали с по малко въздух.
filmatoplo - майстор
По малко въздух ,ами като не горят пелети с малко ,бате Филм увеличава до колкото трябва ,на последната горелка на степен 3 съм на 60 за да гори както трябва . :lol:
judas - специалист
filmatoplo написа:
1234
Благодаря, Фил! :prayer:
Miro4774 - специалист
Няма да е лошо някой да качи видеоклип с перфектния пламък.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: