Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Ronin - специалист
vidrata написа:
Дано до пролетта отслабнеш и да манеш голфа и форда. Вземи си Пасат ще ти отива повече, аз като надебелях така направих кадет за пасат и сега се чувствам по слаб :lol:

Нъцки..неща да слабна...да не ти съм направил нещо та така ми пожелаваш..... :? И кадет имаме...седан.....

Изображение :lol: Гоуфа не се сменя....карай си пасата....не го ща... :-D
vidrata - специален-специалист
Бря той Кадета лимка бре.А за отслабването -за да можеш после пак да хапваш яко и да надебелеееш :lol: .Що мразиш Пасата той е бати на голфа и има много предимства особено за дебелаци като нас.
vidrata - специален-специалист
А вашия може ли така на газ??

Прикачен файл

kadet.3gp.jpg
kadet.3gp.jpg (34.67 KиБ) Видяна 4046 пъти
Ronin - специалист
Щото не е 101 к.с. и гори повече ...пък и не е по широк от двувратката даже обратно...двувратката е по просторно от пасата...ама това е тема за другаде ...тука ще ни се скарат...

Опела ми е 75 к.с но на газ 170 км.. на бензин 190 км....бяга почти като голфа а е 26 к.с по малко
sek.1 - специалист
Абе хора с такива антики с тия скорости по хубавите ни пътища риска да влезете в черните хроники е много голям.
Petyr - специалист
Трябваше да сложиш колони и да запазиш покрива...
Ronin - специалист
Petyr написа:
Не ме устройваше височината.....мисля да направя всичко на чисто и така че да ми хареса....
Стефан - майстор
А "помощника" какъв ти се пада, роднина ли е?
Petyr - специалист
Ronin написа:
Petyr написа:
Не ме устройваше височината.....мисля да направя всичко на чисто и така че да ми хареса....
Дано успееш преди зимата...
Ronin - специалист
Стефан написа:
А "помощника" какъв ти се пада, роднина ли е?
Да вуйчо.......тип професор......... :lol:

Тема "Съвет за циментова замазка за паркинг с снимки !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: