Напишете въпрос свързан със санирането.
Мартин Копецки - напреднал
Привет.
Добре ли е да се лепи EPS с обикновен теракол на Боро? ,защото това ми предлагат в един склад, а за шпакловката върху EPS-a предлагат пак Боро теракол но за топлоизолации с моновлакна.
Ако имате по-добри идеи ще съм ви много благодарен.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Колко струва обикновен теракол на боро и ако може и цената на това с моновлакната.
Стефан - майстор
Нека да опитам и аз да оспамя темата, както го прави колегата n_a. Защото той само това прави от регистрацията си и до момента. И в момента се заяждам, както се вижда.
Въпроса ми е - Колко е цената без моновлакна? И още нещо - цената на полупроводниците двойно по-малка ли е от цената на целите проводници? :lol:
FMaster - специалист
Стефан написа:
Нека да опитам и аз да оспамя темата, както го прави колегата n_a. Защото той само това прави от регистрацията си и до момента. И в момента се заяждам, както се вижда.
Въпроса ми е - Колко е цената без моновлакна? И още нещо - цената на полупроводниците двойно по-малка ли е от цената на целите проводници? :lol:
:? :-D :-D :-D
peshev-ko - специалист
Най-добре е да си лепиш с Термофлекс-лепило и после шпакловаш с Термофлекс-шпакловка.Създадени са специално за това!!!
tibet - помощник
споделям мнението на Стефан.
Иначе по темата - аз ползвах ДЕКО Фикс за лепене и ДЕКО Флекс за шпакловка.
Добре е да се ползват материали по предназначение ( ако са в система ощи по-добре), а не да ги "побългаряваме" нещата.
успех.

Тема "обикновен теракол на Боро за лепене на EPS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: