• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
fbr - майстор
Някой спец по райграса ще се изкаже ли за аератора, има ли смисъл от такава покупка, верно за един път годишно и с ръчен става, но друго е да работиш механизирано, особено при утъпкана трева.
cholev - майстор
yasmania написа:
Някой няма ли да се похвали с 16V верт?
Как е машинакта?
Тъкмо се чудех каква причина да си намеря за да си купя 16в (понеже ги имам и другите :-D ) и хоп жената вика- щерката пита какво да ти вземе за рождения ден- отговор: комбинирайте се и ми вземете 16в. :lol: .
Е разпечатах го тайно одеве [-X . На първо четене чудесен. 1.3кг (12в- 1.1кг, 20в 1.5кг) произведен 9.2016. Стои чудесно в ръката. Малко по голям от 12в, но със същия патронник
Andri01 - майстор
С ръчен става ,ама си е жива мъка! Аз аерирам пролет и късна есен, и тогава хвърлям по малко тор и семена,къде се е оголило.
fbr - майстор
Купих си, сглобих я, но няма поле за действие, че вали. Засега нямам забележки. Прилично е изпълнението.
etconev - специалист
Хм, ъглошлайфа го пускат за втори път в рамките на два месеца.
jekasus - майстор
etconev написа:
Май тоя път няма да издържа и ще я купя. :-D
burkov - специалист
И аз мисля да го взема. Само ще видя колко е голям, че за дреболии ми трябва, а до сега ползвах един от соца, който тежи 7-8 кила сигурно :?
nautilus33 - майстор
jekasus написа:
etconev написа:
Май тоя път няма да издържа и ще я купя. :-D
Я изкажете мнение- струва ли си? Колко е надежден?
jekasus - майстор
Като ми падне в ръцете, тогава ще разбера :-D
ben84 - специалист
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20125%20A1
Този от 3 - 4 години го имам и излезе доста корава машина. Веднъж дори ряза с 230-ка.
Малко противоречиво е това, че е за малки дискове, пък размерите и дизайна му не позволяват работа с една ръка. Иначе е "ок"
Дано не са свалили качеството с новите модели.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: