• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Keresteliev - специалист
sinfon написа:
.....А ти ПРОСТ и добрият тон остана извън тази тема. Ти си един скапаняк, който е толкова неграмотен, че не просто не трябва да му се дава да преподава, ами друго освен да копа камъни не трябва да му се дава да прави!
Браво!!!

Май се опитваш да се отракваш ли жеко?

п.п. Да се връщаме ли няколко години назад, когато беше тинки?

Какви инсталации "връзваше", кви връзки правеше, с какви проводници, от къде вземаше ток за ламби, че да ти излез е по тънко! И снимки даже пускаше!!! Те и други са те чели.
Да не говорим колко съвети ти даваше хидразинът, ама накрая се отказа. :partyman:

:lol:

п.п.п. И за копане на камъни жеко, се иска чалъм.
За боядисване на кола със половин спрей - също.

:?
sinfon - специалист
Hoвoceлckи написа:
В коя ли област от живота няма риск? В Америка дори по пианиста са стреляли при фалшиво изпълнение :-D Дали не преигравате малко като се замеряте безкрайно с правилата? За съжаление това се прави буквално във всички области по форумите ни.
В последните си 50 мнения хора като Пламен или ДЖУКА или Джунак, както там се пише, ако им погледнеш хронологията на написаното, единственото което правят е да серат по темите, да оспорват чуждите мнения с цитати на парче, т.е с чиста фактология.
Аз не съм видял една статия, текст или тема, които да са се постарали да напишат. Няма да забравя как тоя трол ДЖУКАТА осра темата за енергоспестяващите устройства и я съсипа, като от цялата тема, от 4000 думи и една торба формули и закони обяснени на достъпен език се хвана да се заяжда за смисъла на "токов удар".
Пиша тема относно моторна резачка, защото се нуждая от помощ, а персоната ПЛАМЕН я осра с неговите тъпотии.
НЕ СТИГА, че дава НЕВЯРНА информация, ами обижда наред.
От такива хора ли вече е съставен тоя форум?
plamen6703 - майстор
sinfon написа:
Още помня как написах тема от 4000думи първо мнение, за да опиша основни физични закони, принципи и да опиша каква глупост са енергоспестяващите устройства.
Момче, като си бил малък помниш ли дядо ти като те е водил за ръка по улицата, протягал ли си ръка нагоре и помниш ли да си ловил нещо меко :lol:
Ако не ти се е случвало като малък, може да ти се случи сега като голям :lol:
Твоята работа е все едно сина ми да дойде да ми каже... Тате, ела да ти покажа на мама путк@т@ :lol: :lol: :lol:
sinfon - специалист
Keresteliev написа:
За боядисване на кола със половин спрей - също.
Аз такъв проблем с Хидразин нямам. Като гледам обаче в последно време не е особено активен, поради главни герои като теб, джуката и плякмен.
Аз съм връзвал, така е. Връзките ми бяха спайки със запояване. И тези връзки са вечни, но са много бавни и непригодни за ремонт. Тоя способ аз все още го уважавам. Обаче е много бавен.
За съжаление бях принуден да се съглася за клемите с пружини по един или друг начин.
За ПРОВОДНИЦИ - не разбирам какво ме питаш! Аз ползвам основно мостовак, а ако пускам на таван - СВТ в армирана гофра! И това си има обяснение - СВТ е по-кръгъл и влиза по-културно във фасунга.
И аз съм боядисвал. И то кадърно. И то като аматьор.
Май няма да разберете, че тоя форум се движи от аматьори, а не от сеирджии с цел да серат наред. Аз от много време не съм видял тук активно даване на съвети.
АЗ съм АМАТЬОР бояджия и го признавам. Обаче никой не се е научил роден. Постарал съм се от първия път, без да съм го правил преди, да направя нещо, което да е максимално добре. Опитът се трупа, не се дава даром!
Ама явно тука сте прекалено велики спецЯлисти. По всичко родени таланти.
sinfon - специалист
plamen6703 написа:
Момче, като си бил малък помниш ли дядо ти като те е водил за ръка по улицата, протягал ли си ръка нагоре и помниш ли да си ловил нещо меко Ако не ти се е случвало като малък, може да ти се случи сега като голям :Твоята работа е все едно сина ми да дойде да ми каже... Тате, ела да ти покажа на мама путк@т@
Отново, поредното мнение, което няма нищо общо с това, което съм написал..А иначе е ЦИТАТ! Дано синът ти не е като теб!
-------
А не питай старило, питай патило. Какво като си 50 годишен? Автоматично си по-умен от мен ли бе?
Искам много да ти БЛАГОДАРЯ, че ОСИРАШ поредната тема, както и оная за ЩИЛКАТА. БЛАГОДАРЯ МНОГО. АМА Я НАПРАВИХ и без твоите ЗЛОБНИ НАГЛИ коментари.
ТИ ЛИ на мен ще ми кажеш аз какво мога и от какво разбирам? Аз ако смятам, че не ми е във възможностите, няма да го хващам. :evil:
Keresteliev - специалист
sinfon написа:
......
За съжаление бях принуден да се съглася за клемите с пружини по един или друг начин.
...
АЗ съм .....
За съжаление?

:roll:
sinfon - специалист
Keresteliev написа:
За съжаление?
Да. Аз все още не ги смятам за по-надеждна връзка от кербоването или спайка+спойка комбинация. Но като днес имам да направя 150 връзки и гоня време, няма как да се занимавам да кербовам или споявам.
То хубаво са разглобяеми, хубаво са бързи, но пружината е пружина. И като всяка пружина рано или късно омеква и се уморява. Само че хората на запад доста по-често правят преустройства и рядко това е фактор. Не е като тук да връзваме калорифер на проводници 1мм2 с текстилна изолация в оловно-хартиени тръби.
Keresteliev - специалист
sinfon написа:
Keresteliev написа:
За съжаление?
Да. Аз все още не ги смятам за по-надеждна връзка от кербоването или спайка+спойка комбинация. Но като днес имам да направя 150 връзки и гоня време, няма как да се занимавам да кербовам или споявам.
Смяташ, ама правиш компромиси а?

Що бре жеко сереш на съвестта и "Майсторлъка" си?

п.п. Да взема на клиента парите, пък той да му мисли а?

Тарикатче си ти!
Не си за съжаление!!!

FM STEREO - специалист
DMN написа:
Има начин при отпадане на нулата да прекъсне и фазата, ама тук има хора, на които това им е професия, нека те да кажат.
:partyman:
С един як контактор включен на входа на таблото,при отпадане на нулата контактора изключва и фазата се прекъсва, ако обаче прекъсването е някъде по разклонителните кутии спасение нема!
stridata - специалист
Направо изпращяхте! Дайте поне някво решение за боилера, че той ми се струва най-опасен? Тия ми рефрешнаха старата инсталация нямаше как да слагат 3 жила, а къщата е строена 60-те! Не мисля да си режа вените, но все пак.....

П.п
Какво точно би могло да прекъсне НУЛАТА, че да стане тая инфекция?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17

Тема "Зануляване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: