• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
plamen6703 - майстор
Точно това имах предвид, да се избягва излишната хипохондрия :)
По-вероятно е човек да загине на улицата при ПТП, отколкото от "липсваща" нула :)
Keresteliev - специалист
Junak написа:
plamen6703 написа:
Знаете ли, защо човек не може да си "чука" жената на площада на сред село :lol:
Сифоня тая работа не го интересува - и жена няма, пък и да е@е не може... :-D
Амчи тя, неговата лесна!!!

:lol:
sinfon - специалист
plamen6703 написа:
Точно това имах предвид, да се избягва излишната хипохондрия...По-вероятно е човек да загине на улицата при ПТП, отколкото от "липсваща" нула
Не е хипохондрия и спри да пропагандираш вредни практики. При всяка възможност, всяко подновяване...всичко ново се изпълнява с 3 жилен кабел. Не е важно кое било по-вероятно да те утрепе. Важното е да се опитаме да намалим рисковете. Разбирам, че ти се шибаш с уличници без предпазни средства, но това не е причина да си разнасяш СПИН-а из целия форум. По-вероятно е да си прост. Това само е вероятно.
Предпазните мерки са там, за да намалят рисковете.
Заради такива като теб има глоба за колан, за фарове, за всичко..Защото българинът е просто и тъпо животно, което разбира само от тояга. Де да можеше да се държи и наказателна отговорност и за простотия изсипана в Интернет.
Junak написа:
Сифоня тая работа не го интересува...
Дали пък навремето ти не беше човека, който мрънкаше, когато аз говорих, че няма проблем да се използва двужилна инсталация? Ти явно и сам не знаеш какво говориш, страдаш от някаква остра форма на шизофрения.
plamen6703 - майстор
Keresteliev написа:
Junak написа:
plamen6703 написа:
Знаете ли, защо човек не може да си "чука" жената на площада на сред село :lol:

Неговата се казва Мара Шепова :lol:
Keresteliev - специалист
sinfon написа:
[..... По-вероятно е да си прост. ..

Жекооо,

ти кат си умен къде са ти парите бре?

Или само рИвеш за достойна заплата?

А нещо насреща?

sinfon - специалист
plamen6703 написа:
...
Отговори бе, пламене. Понеже само някои са болни от СПИН, ти всяка непозната ще я шибаш без кондом, защото било по-вероятно да те блъсне кола, отколкото да хванеш СПИН или сифилис? И колан не си слагаш в колата, като се блъснеш, хубаво да излетиш и да фърчиш, та да те събират с лопатка? Отговори бе!
Направо бръкни в контакта и да ти се свършат мъките.
Знаеш ли какво..Няма какво повече да ти говоря. Такива като теб естественият подбор сам ги изчиства. Искам някой мангал да ти резне жицата около вас и да те изпече твоята занулена инсталация. Надявам се искрено ЕРП да не е минало да ви смени таблото и че нямате повторен заземител.
Keresteliev написа:
Ти от къде знаеш аз колко пари имам? А иначе...България не е място, където умните преуспяват. Очевидно преуспяват само кухите. Видно е и по тая тема.
Keresteliev - специалист
sinfon написа:
[...
Keresteliev написа:
Ти от къде знаеш аз колко пари имам? А иначе...България не е място, където умните преуспяват. Очевидно преуспяват само кухите. Видно е и по тая тема.

аха... значи имаш пари, т.е си кух?

Хапчетата момче, хапчетата?

Ако нямаш иди и си купи. Ще ти дадат в аптеката с безплатна консултация.
Щото и докторите са некадърници и само пари искат!

Мрънкачоооооо ...
Keresteliev - специалист
plamen6703 написа:
Keresteliev написа:
Junak написа:

Неговата се казва Мара Шепова :lol:
Ама е без пари и минава тънко!!!

Ама ха!

zz_stefanov - майстор
Както може да се прекъсне фазата, така може да се прекъсне и нулата (от нагаряне примерно), недостягане, развиване...
Какъв е проблема да изчезне нула от старо АТ в което всички нули са усукани в общ сноп, ама неуспешно и някои шават и нагарят (лично патил), стегнах го с две лентови скоби.
Както може един бойлер да е бил надеждно заземен през водопровода, това заземяване да изчезне щото ВиК като не могли да развият тръбата около водомера в мазето сложили по 50 санта преди и след него полиетиленова тръба и да се разбере че и нулата му е била калпава, поради което като едвам не убил къпещата се. ....
Той Тинки пак грубо се метна в спора, но защо като чета тук се създава илюзията, че рискове няма. Това изобщо не е вярно.
Keresteliev - специалист
zz_stefanov написа:
. ....
Той Тинки пак грубо се метна в спора,.....
Toй Тинки се опитва да блесне колко е професионалист.
Сгрешил е мястото обаче.

Да се доказва на бъдещите работодатели и клиенти!

п.п. Ама те на приказки не вярват. Работа трябва!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17

Тема "Зануляване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: