Най - надеждното са отделни бронзови заземители за бойлера , но "тук" това застраховане все още е ерес !

sinfon написа:Не ти и трябва!Keresteliev написа:Toй Тинки се опитва да блесне...С такива като теб не ми трябва много, за да блесна.
plamen6703 написа:Прекаляваш ти казвам ВТОРИ ПЪТ!Форума започва наистина яко да смърди и заприличва на кенеф!
Момче, като си бил малък помниш ли дядо ти като те е водил за ръка по улицата, протягал ли си ръка нагоре и помниш ли да си ловил нещо меко![]()
Ако не ти се е случвало като малък, може да ти се случи сега като голям![]()
Твоята работа е все едно сина ми да дойде да ми каже... Тате, ела да ти покажа на мама путк@т@![]()
![]()
valentino76bs написа:...,искате да го съсипете ли?Колко още добри специалисти трябва да избягат........Добре написано, но защо не се запиташ - защо всички на него налитат?
...!
plamen6703 написа:АТ принципно може да е апартаментно таблоAT- апартаментно табло. При фаза и нула къде да търся някъв си трети проводник? Къде е? ДТЗ няма, но пък не съм и споменал![]()
Човек най-вероятно е искал да каже нещо във връзка с ДТЗ и "третият" проводник, но толкова е могъл да разбере от приятелите си "майстори", толкова е споделил
ben84 написа:Не знам вече за какво точно спорите. Ти Сифоне, като видиш такава кутия, обикаляш да разкачаш защитния проводник от печката и бойлера за по-безопасно ли???ми то това беше въпроса.
Един така го тресна тока, щото се хванал за парапета на стълбите и меката връзка на бойлер, който лично съм свързал. След мен решил сам да си рови из разклонителните кутии за по-евтино. Призна си човека и от тогава не го прави.
Като ми цитирате точки от закона, цитирайте ми къде пише, че се допуска печка без зануляване при вече изградена двупроводна инсталация.
Keresteliev написа:Нека да не продължаваме в същия дух ,заровете томаховките и изпушете лулата на мираvalentino76bs написа:...,искате да го съсипете ли?Колко още добри специалисти трябва да избягат........Добре написано, но защо не се запиташ - защо всички на него налитат?
...!
И то на третия му пост с всеки нов ник!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: