fore написа: Еееее изядахте ме...........Пак нещо се отклони извън рамките. Пак не са правилни разсъжденията ти и пак достигаш до "резултат" нямащ нищо общо с цитирания проблем. За какво изоставане и настигане на точки говориш?! Понеже няма как да ме разбереш, ще ти го обясня по-просто, по детски. Необходими са ти два велосипеда . Единия да е тип "сгъвайка" Балканче с малките капли, Другият да е тип ..."Украйна"
Хубаво де бъркам това че сравнявам предавателните числа на малки и големи ролки чрез ремък или пък на зъбни колела с различни диаметри...........
Но когото и да питам в първият момент мисли като мене.
Действително точка от периферията на 230мм изминава по голям път за същото време като точка от диск 115мм която ще го измине по бързо. Значи наистина на точката от по големият диск и трябва по голяма скорост за да не изостане от другата на по малкият.

Сега бутай едното колело по пътя , после с другото същото. Ще забележиш, че "малкото" колело е изминало почти два пъти по-малко път от "голямото" при един и същ брой завъртания ( обороти ) на колелетата им
yasmania написа:АКо към функциите са добавили случайно заключване на спусъка в работно положение (полезно предвид реглажа на оборотите и възможността да го ползваш за полиране с постоянна ниска скорост), може да го премисля и да се освободя от този който взех февруариЕлектрониката му не е с константно регулиране на оборотите , т.е. съмнява ме да е подходящ за полиране . Отделно е калпава и ще изпуши при прод.употреба с ниски обороти.
Снимката ( втората ) е на голям шлайф , точно този е със заключване на пуск.бутон ( дори на снимката се вижда палчето му ). Освен ако този доп.палец е за презастраховане с/у случайно пускане на шлайфа.