Здравейте
Пише ви един лаик по темата .Но затова и имам нужда от съветите ви.
Решили сме да правим ремонт на кухнята,като приобщим терасата.Но естествено идва проблема с носещите стени
Искахме до стената под прозореца да сложим масата с ъглов диван,но изглежда това няма да е възможно
А ако я оставим където си е сега,зад стената не печелим никакво място.Освен това исках кухненските шкафове,мивката,хладилника,печката да са в един ред,а не както сега на ъгъл. Но в такъв случай какво да вкараме зад оставащата колона
Много ме е яд,че не мога нищо да измисля. Освен да сложим работен плот и шкафчета под прозореца,някой правил ли е подобно нещо?Ще бъде ли практично?Или пък да оставим стената под прозореца като бар и всички кухненски мебели да изнесем там.Само че се съмнявам да има място.Все пак терасата ни сега е около 1 метър.
Малко по-късно ще кача една скица,която все пак аз съм правила,та да не разчитате много на нея
Но в общи линии кухнята е стандартна - врата,срещу нея е терасата ,в дясно е мръсния канал,ако това нещо ви говори.
Ще се радвам ако ми дадете съвети,приемам всякакви,може пък да измислите нещо по-добро.Не че ние сме измислили нещо

Решили сме да правим ремонт на кухнята,като приобщим терасата.Но естествено идва проблема с носещите стени

Малко по-късно ще кача една скица,която все пак аз съм правила,та да не разчитате много на нея

Ще се радвам ако ми дадете съвети,приемам всякакви,може пък да измислите нещо по-добро.Не че ние сме измислили нещо

Последна промяна от djina на нед дек 14, 2008 1:28 pm, променено общо 1 път.