• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 327
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
izidor66 - напреднал
Точно така ...много правилно.... :supz:
nikito_sv - специалист
naskov написа:
Още преди няколко дни, когато питаше за праха ти се обясни, че димоотводите трябва да са добре уплътнени. Проблема ти не е индивидуален. Трябва само по-задълбочено четене :wink:

Да аз за това сложих иноксови тръби с огнеопорни селиконови оплътнения за 200 лв че да чета между редовете
izidor66 - напреднал
От каде ги купи иноксовите тръби....защото в нашият скапан град нямат дори идея че съществуват...камо ли да ги продават....
burner - специалист
Монтажните фирми трябва да ги имат.
filmatoplo - майстор
Моите пелети са видими в бункера в трапезарията , кюнците ми не са уплътнени - и не мирише . Въпреки че усещам алергия от пелети ,не моите, а по време на работа с други пелети които ми миришат на борова смола .
miroalav8 - напреднал
nikito_sv написа:
Колеги някой има ли камина която да мирише на дървесина в цялата къща.помагайге не е дразнеща миризмата но все пак я има
Помогнете....
При мен се получаваше нещо подобно, купих най обикновенно алуминиево тиксо и облепих снадките на кюнците ( най обикновенни кюнци от старата печка). После се оказа че и от ревизията връща, там пак я облепих. Но при мен са още 6 етажя над мен и най вероятно се получава голяма разлика в наляганията между 1-вия и последния етаж, затова в по топло време миришеше.
:prayer:
nikito_sv - специалист
miroalav8 написа:
nikito_sv написа:
Колеги някой има ли камина която да мирише на дървесина в цялата къща.помагайге не е дразнеща миризмата но все пак я има
Помогнете....
При мен се получаваше нещо подобно, купих най обикновенно алуминиево тиксо и облепих снадките на кюнците ( най обикновенни кюнци от старата печка). После се оказа че и от ревизията връща, там пак я облепих. Но при мен са още 6 етажя над мен и най вероятно се получава голяма разлика в наляганията между 1-вия и последния етаж, затова в по топло време миришеше.
Ревизията на кумина имаш в предвид нали... тея вратички който са за почистването...
miroalav8 - напреднал
nikito_sv написа:
miroalav8 написа:
nikito_sv написа:
Помогнете....
Ревизията на кумина имаш в предвид нали... тея вратички който са за почистването...
Точно за нея
nikito_sv - специалист
Аз нямам такова приспособление на 3 етаж съм а съм вързан в на първия кумина :)
miroalav8 - напреднал
Колеги някой можели да ми каже шлака само от кофти пелети ли се получава или и от неправилни настройки. И ако е от настройки да насочи какво да пирам.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 327

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: