Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
doctor - специалист
Моля Ви майстори и дизайнери, изкажете се как би изглеждало това.
Преди да съм решил окончателно искам да чуя мнението на знаещи и патили. Блазни ме възможността да използвам предимствата на ГК за таван и природосъбразността на хоросановата мазилка за стените. Как мислите?
petar_tsonev - напреднал
Естествено че можеш да го направиш. Аз лично съм го приложил и в дневната и в банята. Действеай смело и успех.
doctor - специалист
Колега, моля те за повече подробности. Например - наложителна ли е непременна шпахловка на стените върху мазилката? Как би изглеждало без да се шпахлова?
Много благодаря за единственото мнение!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ШпаКловка. Ти кажи дали е наложителна. Само вземи предвид като решиш да смъкваш тапети или да стържеш латекс как става.
pesho - специалист
doctor написа:
Моля Ви майстори и дизайнери, изкажете се как би изглеждало това.
Преди да съм решил окончателно искам да чуя мнението на знаещи и патили. Блазни ме възможността да използвам предимствата на ГК за таван и природосъбразността на хоросановата мазилка за стените. Как мислите?
:wallbash: ей тъй би изглеждало :gott: :irre: :megaeek: :datz: :headbash: голяма глупост
doctor - специалист
ШпаХловка - прочетох го от архитектурната част на проекта.

Пеше , от емотикони нищо не разбирам . Обясни човешки защо е глупост . Благодаря
Последна промяна от doctor на нед авг 31, 2008 11:19 pm, променено общо 1 път.
doctor - специалист
Явно някой ще шпаКловам. Или да пратя архитекта на училище. Проверих в правописния речник . Извинявам се!!
pesho - специалист
бррррр,sorry,взимам си думите назад ,не е глупост.Просто ми се миксираха постовете тук,щото един кавал ме ядоса в друга тема .Та ,не знам защо,ми се стори,че искаш върху ГК да правиш варо-циментна мазилка и после гипсова шпакловка.Те тва е глупост-иначе,квот си си намислил е ок..

Тема "хоросанова мазилка на стените и таван от ГК?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: