Стегнахте само болта и се оправи - така ли .Ако е така се радвам ,и още повече имам надежда в тази горелка , защото един болт не значи проблеми по моторчето и друг привод на почистващото устройство . Скоро забелязах на една чисто нова горелка ,двете малки наклончета отстрани на скарата - се клатеха ,не знам дали така трябва ,викам си точно за да не затегне са хлабави .
За момента се оправи и работи нормално. Майстора вкара върха на една отвертка между наклонената плоча и скарата, и така стегна болта. Не обърнах внимание дали между болта и отвора луфта беше в повече. Вероятно причината е в нестегнатия болт, тъй като при нагряване на плочата от неръждаема стомана на това място няма кой да противостои на топлинните разширения. Според мен луфта между скарата и наклонената плоча не е необходимо да е на границата на задиране между тях, тъй като няма как да попадне пелетче или нагар във вътрешната част на скарата - вътрешната част се намира зад долния ръб на наклонената плоча, а и работи обдухващ вентилатор. Ще трябва леко да се изпили долната част на плочата, но след гаранцията. Майстора не отвори капака на горелката, и не видях как е задвижването на скарата. Но ми обясни, че двигателчето, крайните изключватели, защитите от претоварване, и всичко към това били капсоловани в едно тяло. И само една пръчка излизала, за да движи скарата. Скарата трябва да е с достатъчно големи луфтове, за да се движи свободно при всякакви термични условия.
Двете малки наклончета трябва да са свободни, но при затегнати болтчета. При мен едното от тях се развиваше на ръка, т.е. нестегнато. За това са предвидени по две втулки с резба, захванати за наклончето неподвижно, и с дължина малко по-голяма от дебелината на страничната ламарина. Според мен предназначението на тия наклончета е да служат като завеса, и да предпазват да не попадне нещо в страничните части на скарата при изваждане, и всичко да изпада през отвора на скарата.