• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
dimovdid - специалист
Интересувам се от тази с въженцето и телескопичната дръжка, като в тази брошура

Прикачен файл

lidl.PNG
kr1100 - майстор
dimovdid написа:
Колеги, търся или по-точно очаквам да се появи овощарската ножица за високи клони с въженцето. Някой, който я има нека да изкаже мнение.

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%BE%D0%BD
Дали ще излезе скоро?
Видях такава в Кауфланд Младост Варна вчера.
Но е мъка с такава .Не знам защо сте се насочили към нея. Ползвам съм подобна руско изпълнение преди много години. Преди 2-3г се оборудвах с разтегателна ел. резачка от ЛИДЛ - върши перфектна работа дори и за дебели високи клони.
Последна промяна от kr1100(стар) на съб мар 18, 2017 9:34 pm, променено общо 1 път.
quietmadness - специалист
dimovdid написа:
Колеги, търся или по-точно очаквам да се появи овощарската ножица за високи клони с въженцето. Някой, който я има нека да изкаже мнение.

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%BE%D0%BD
Дали ще излезе скоро?
Наскоро имаше, но цената ми се видя завишена. Аз имам такава жълта, върши ми добра работа в двора (5 ябълки, 3 круши, 3 праскови, 5 череши). Не помня кога я взех, но беше много на далавера. Ако ще е за повечко работа електрическа е по-добрия вариант.
Djack - специалист
Някой може ли да ми каже, за какво се използват тези джаджи?

Прикачен файл

lidl.JPG
lidl.JPG (3.14 KиБ) Видяна 4554 пъти
EDI - майстор
Да си режеш тапи.
wscientist - специалист
Djack написа:
Някой може ли да ми каже, за какво се използват тези джаджи?
С тях се "издълбават" тапички, с които се скриват главите на винтовете в дърво. Нещо като къса дибла.
juslen - специалист
Не знам дали е коментиран газовия поялник, но някой ще резюмира ли качествата му?
wscientist - специалист
Аз си го купих и съм доволен.
Става на горелка, поялник и мини пистолет за горещ въздух.
С едно пълнене издържа доста. Аз го ползвах за горелка и не можах да изхабя газта на един резервоар. Много удобна работа върши и приставката за завихряне на топлия въздух за свиване на термошлаух.
За 40лв поялникът е страхотен. Аналозите са два пъти по-скъпи и имат сходно качество.

Заедно с поялника си купих и електрическото ренде. И от него съм доволен. Рендосах две дъски. След това с виброшлайфа ги изгладих много бързо. Преди това бях шлайфал една дъска само виброшлайфа и ми отне много повече време, за да постигна същия ефект.
Pzp
Какво се случи с делта - шлайфа?! През седмицата ходих в Лидл Варна до ТУ-то и нямаше помен от новите инструменти. В събота имаше от останалите неща, но нито шлайф, нито шкурки.
dido uzunov - специалист
За утре съм планирал да се сдобия с термометър за месо-трябва ми за шунковара и за пушалнята. До сега пускали ли са такива?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: