Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
fore - майстор
Точно в стила на Пансим, той може да се заяжда, но ако него го настъпиш става ....... :prayer: А в конкретният случай даже аз не съм се заяждал с него, просто ми беше интересно кое налага обединяването на две по малки машини за да се постигнат 50 ампера повече ........

Лично аз не съм му се обидил на Пансим. Той си е такъв.......

А по отношение на колегата aig_welding, до колкото аз го познавам е търговец на заваръчни машини и оборудване както е и видно от профила му. Пазарувал съм веднъж от него също. Та той не е техник и инверторен спец. Поне от това което аз знам. И не виждам защо би следвало аз да съм по незапознат от двата вида технологии от aig_welding.
Но явно целта е да бъда обиден аз повече...... :wink:

На Пансим .......... От него конкретни отговори ..........

Както разбрахме - всичко гърми и се скапва, ако не е направено от него..... :wink:
Последна промяна от fore на вт мар 21, 2017 1:34 pm, променено общо 2 пъти.
iivanov - майстор
agj написа:
Няма ли :?: Я да видим тук : http://viътki-b.com/заваръчни-апарати/електрожени/професионал-монофазни-220v/ Тъкмо три модела има!
Така че нищо ново под слънцето ....!
Мм , тези машини, като ги гледам са стационарни .
dragozow - майстор
Чак стационарни не са, просто дизайна е български и са малко по-грубовати. Профи машините им са хубави.
iivanov - майстор
Имах в предвид , че са за директно свързване към ел мрежата , а не чрез шуко .
gogo7777 - майстор
pansim,
Тая машина да не е поръчана от Иво /братчеда/? Той заварява дори когато спи :-D Като му знам естеството на работа, често посяга към 5-ца електроди 80хх :wink:
koveslav - майстор
iivanov написа:
agj написа:
Няма ли :?: Я да видим тук : http://viътki-b.com/заваръчни-апарати/електрожени/професионал-монофазни-220v/ Тъкмо три модела има!
Така че нищо ново под слънцето ....!
Мм , тези машини, като ги гледам са стационарни .
Нищо стационарно няма,260А-та е десетина кила,другите са по-леки.Аз съм ги разглеждал по изложенията.Баш сериозни машини са си Вики-Б,но си държат и сериозна цена.
iivanov - майстор
iivanov написа:
Ехоо ! :partyman:
agj - майстор
iivanov написа:
iivanov написа:
Оой-ла-ри-пи !
Е вероятно имаш и в предвид че се свързват и директно към агрегат ! :-D
машините са:Преносими постояннотокови инверторни заваръчни апарати РЕДЗ/ММА С дебели букви е написано ,ама требе някой да го прочете,преди да почне със заяжданията!
koveslav - майстор
iivanov написа:
iivanov написа:
Вероятно те подвежда липсата на захранващите кабели на снимките на тези машини.На яве си имат всичко. :partyman:
iivanov - майстор
agj написа:
Е вероятно имаш и в предвид че се свързват и директно към агрегат ! :-D
машините са:Преносими постояннотокови инверторни заваръчни апарати РЕДЗ/ММА С дебели букви е написано ,ама требе някой да го прочете,преди да почне със заяжданията!
Не се заяждам - отбелязвам . :-D И не чета , а гледам картинки . Мисълта , че машината е за постоянно свързване (относително :-D ) е заради х@йнята долу , в ляво на панела .

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: