Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте, много готин сайт си имате и полезен ;)!Въпреки това не открих единно мнение по въпросите които ме вълнуват. Понеже привърших тремонта в къщи(остана само за шкурене и болядисване почти) искам да болядисам сам, че да не плащам грешни пари. Бих искал някое компетентно мнение по въпросите който ме вънуват:

1) Кой латекс да избера (Латекса да е български, четох във форума доста но категорично НЕ намерих)

2) къде може да ми го тонират качествено на нормална цена (ако е на мястото където съм го купил е предимство)

3) бих приел някакви съвети относно боядисването (как да предпазя настилките, и всичко друго)

4) Ако може и да споменете някакеви цени

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
2) къде може да ми го тонират качествено на нормална цена (ако е на мястото където съм го купил е предимство) По принцип си избираш цвета по каталог и ти го тонират в момента на купуване. Няма как да стане иначе. Да мъкнеш съмнителни кофи някъде другаде - кой ще даде гаранция за цвят така!

3) бих приел някакви съвети относно боядисването (как да предпазя настилките, и всичко друго)
Купуваш си найлони - има с всякаква дебелина и квадратура, облепяш си с хартиено тиксо.
4) Ако може и да споменете някакеви цени. Цени за какво?

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!![/quote]
ема част от въпросите са без отговор - кои латекс да избера? къде да го намеря тониран? Каква е цената за 25кг бака латекс?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
АЗ ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ В ТВОЕТО СЕЛО КЪДЕ ТОНИРАТ?
Няма такова нещо "цена на бака латекс". Защо просто поне веднъж не влезеш в магазин за бои?????
BanoTheWolf - специалист
Пиши откъде си да знаем къде да те насочим ;)
Иначе вече навсякъде тонират - Практикер, Бриколаж, Метро, Боро складове, други частници...
Цените мисля, че вървят около десетина лева на бака от 15кг. Ако лъжа ме поправете :)
Лека!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
....Цените мисля, че вървят около десетина лева на бака от 15кг..."

Цените започват от 10 за тониране...
ive1ina - напреднал
За български латекс, знам на Оргахим. Тонират се бази Хамелекон.
Влизаш в магазин където предлагат бои и латекси и ако имат машина за тониране купуваш и ти тонират.
За предпазването са ти отговорили- има найлони, различни размери, купуваш си по-дебели, че тънките много лесно се късат и застилаш в стаята където ще се боядисва.
За цените е много относително- първо колко квадрата ще боядисваш? 25 кг бака покрива около 70кв две ръце, поне така я дават. Цената на тонирането, зависи и от цвета който избереш, светлите цветове са по-евтини, съответно по-наситените по-скъпи. Като си избереш цвят и количество боя помоли да ти сметнат цената и си прецени дали ти е изгодно. Ориентировъчно мога да ти кажа за бака 25кг, светъл цвят излиза около 60-65лв, но пак казвам относително е. Обиколи магазините и разгледай. В някои магазини правят отстъпка, ако купиш боя за целия си апартамент :wink:

Тема "Въпроси за : Латекс и тониране?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: