Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
VLADO66 - майстор
Гумата старее по-бързо и вече никой не мъкне такива маркучи за поливане.
nikolson - майстор
Не мога да дам мнение, защото не знам какъв е, няма информация. Прилича на български, производство на завод Каучук-Пазарджик, и ако е така, си заслужава парите. Ползвам и такъв, не си знае годините. Но дали е така? :?
infomar
Хубав е но доста тежък.... имам парчета от над 20 години... Няма пречупване и изгаряне от слънцето... Тези новите не ги знам.
dpp - специалист
Явно ще заложа на тоя ТрикоЛукс. Дано е здрав както го препоръчвате. Кофти че тук в Бургас няма май от къде да го зема - Практис нямаме и ще трябва доставка. В Бриколажа не съм гледал , тряаб да видя но ако е с 5-6лв по скъп то доставката ще е толкоз...
Има ли значение дали съединенията ще са пак на тая марка или какви да е китайски ще свършат работа...?
infomar
Аз съм ползвал бронзови съединения купени от Практикс или Бриколаж... Скъпи но съм нямал проблеми.
Изображение
dpp - специалист
Колеги, то хубаво ама в нашия мил град и Практикер няма вече... :shock:
juvesan - специалист
Само за информация: маркучите от тази марка ( TRICO LUX) ги имам от времето на темата. Зимно време седят захвърлени в едно мазе при температура малко над 0 та, лятото си разпъвам за два дена седмично ( за събота и неделя) и си седят опнати по слънцето.... впечатлението ми е общо взето добро. В долният край на селото съм и налягането на водата се движи в порядъка на около 5-6 бара ( според хора които са го мерили ) а аз ги държа в общият случай с "пистолет" и са под налягане поне за няколко часа. Разбира се от валяне в цимент и трева цветът им е доста поизбелял, но не се пукат, просто като поостаряха онази рекламирана склонност да не се пречупва се позагуби, но няма база за сравнение с масовите турски боклуци, пречупвайки се от най-малката смяна на посоката. В общи линии съм доволен при така описаното използване... :partyman:
nikolson - майстор
dpp написа:
Колеги, то хубаво ама в нашия мил град и Практикер няма вече... :shock:
Стига бе, затворили са в Бургас, зада отворят в Ямбол. Вече го строят. Да не грешиш нещо?
В крайна сметка, можеш да го поръчаш онлайн.

Тема "Маркуч за напояване Rehau - мнения ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: