• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
Гост - специалист
Добре си я разглобил джаджата- да видим що за "лагеруване" има...
zaioristu - напреднал
kr1100 написа:
gamencerista написа:
Някой иска ли да си продаде гедорето, че пак го изтървах :cry:
Ако имаш желание мога да те уредя с 1 Манесман 215 части
В петък на лидъла до мола на Стамболийски имаше 6-7 гедорета(говоря за 94 части комплекта).
cholev - майстор
12v верта замина за рекламация. Превключвателя старт/стоп спря да регулира оборотите- или 0 или макс. 1-вия парксайд, който заминава по пътека рекламации.
Другите 2 16в и 20в са са същите превключватели- дано не е конструктивен дефект, а дефект на конкретния екземпляр.
yasmania - напреднал
Давам негативно мнение за сет-а листови шкурки -20бр (10+6+4).

Изображение

Масовите за общо предназначение номера, 3.99 лв цена.

На всички ни е ясно, че Лидл не е правилното място за качествени консумативи, но все пак :) Имах да шкурна ектруднати детайли по алумин след пясъкоструене, бях започнал със 120 която имах под ръка, купена от случайна строителна борса.

Хванах се за главата - основата е като мокра и неизсъхнала хартия, пясъка се рони, неможеш да скъсаш парче с правилна форма по никакъв начин. 80 означава РЯДКО но не и ЗДРАВО. 80 за метал отнемаше по- малко (и много по трудно) отколкото 120 с която почнах и споменах по- горе.
120 или 240 - направо ужас, 2 движения и попива прах спира всякаква ефективност.

Мислех да ги сложа за общи неща вкъщи, но толкова не се бях нервил отдавна, предпочитам да забравя че съм ги купувал.
gogosto - специалист
yasmania написа:
Давам негативно мнение за сет-а листови шкурки -20бр (10+6+4).

Изображение

Масовите за общо предназначение номера, 3.99 лв цена.

На всички ни е ясно, че Лидл не е правилното място за качествени консумативи, но все пак :) Имах да шкурна ектруднати детайли по алумин след пясъкоструене, бях започнал със 120 която имах под ръка, купена от случайна строителна борса.

Хванах се за главата - основата е като мокра и неизсъхнала хартия, пясъка се рони, неможеш да скъсаш парче с правилна форма по никакъв начин. 80 означава РЯДКО но не и ЗДРАВО. 80 за метал отнемаше по- малко (и много по трудно) отколкото 120 с която почнах и споменах по- горе.
120 или 240 - направо ужас, 2 движения и попива прах спира всякаква ефективност.

Мислех да ги сложа за общи неща вкъщи, но толкова не се бях нервил отдавна, предпочитам да забравя че съм ги купувал.
Аз се ядосвах защо не си ги купих, но сега мнението ти ме успокои, че случайно съм спечелил като не ги взех :)
cholev - майстор
Много от консумативите са си добри.
Мога да похваля, битове, бургии, ножчета зеге, ножчета саблен, големите ъглови планки (скоро не ги е имало), винтовете под торкс.
Виж консумативите за мултитула са слаби.
Valyo68 - специалист
Моят 12в. верт още миналата седмица замина по същото направление и със същият проблем. Сега съм в изчакване. :-)
g3org1 - напреднал
Явно не е само при мен проблема на 12в. верт след няколко месеца работа и при мен спусъка няма регулиране... Ще заминава и той в сервиз.

Относно новите акумулаторни уреди и по-конкретно ръчният циркуляр, предното изпълнение, когато беше 18 волтов как се представя?
Virtex - майстор
Това е изцяло нов модел. Как се е представял старият има значение ако ще купуваш от него, ако ще е от новият - надали някои ще може да каже как е сега :)
resistbody - майстор
cholev написа:
Много от консумативите са си добри.
......винтовете под торкс.
Преди 2 години взех една кутия още седят... за никъв уй не стават... толкова неудобен захват няма...
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: