Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nikolov333 - майстор
На моя модел гледам филтъра е 25лв., ама като знам жените, колко разбират ще трябва да огледам сегашния на кЪФ хал е, че майка ми две години чистела само праха от "циклона", който е на дръжката на Самсунга и, докато един ден не я взех да почистя, колата та и обясних, че освен нея има и вътрешна торба и тя също се чисти. :-D :wink: Нейния Самсунг е с платнена торба за многократна употреба. Отзад на торбата има един клипс, който се вади, когато се чисти.
lov - майстор
Ти пак си добре. на мен като ми донесоха една и какво да видя. В место торбичка сложили хората найлонова чантичка. Сега като го разправям звучи като виц и много ме е яд че не го снимах. И понеже са си михлюзи така ми я и оставиха. Ако бяха поне малко с акъла си щяха поне боклука да изхвърлят. Не знам колко са я ползвали така но имаше доволно количество боклук. Та ако не видях чантичката вътре имаше да се чудя какво и не е било в ред та са ми я донесли за ремонт.
А въпросните филтри на филипса освен, че се пукат като се задръстят почват и да се гърчат от топлия въздух от двигателя. Моя модел го дават че е 2 kW и си грее порядъчно. .Та взимай мерки о време да можеш поне рамката да ползваш. А ако купуваш нов сравни колко е нагъсто нагъната. хартията
nikolov333 - майстор
Погледнах, го докато не съм забравил и май още държи.. Не помня кога я купувахме, ама може и да е повече от година. Само дунапрена пред хартиения филтър беше за пране, но иначе хартията на филтъра ми се видя добре.. Дунапрена на решетката на изхода зад мотора е като нов..
Chefo77 - майстор
nikolov333 написа:
На моя модел гледам филтъра е 25лв., ама като знам жените, колко разбират ще трябва да огледам сегашния на кЪФ хал е, че майка ми две години чистела само праха от "циклона", който е на дръжката на Самсунга и, докато един ден не я взех да почистя, колата та и обясних, че освен нея има и вътрешна торба и тя също се чисти. :-D :wink: Нейния Самсунг е с платнена торба за многократна употреба. Отзад на торбата има един клипс, който се вади, когато се чисти.
То тоя клипс е пълен ташак - разнищва торбата, а и самата тя като поеме хубаво количество прах, няма изтупване.

LOV, не се оплаквай за консуматива. Нашите така се набутаха с едно Зануси, че още ги боли. На всеки 6 месеца се сменя филтъра и по спомен беше към 70 лева :lol: :lol: :lol:
lov - майстор
Ма аз хич не се оплаквам. Просто ме е яд че премълчават че е консуматив. И оригиналния вложен в нея няма нищо общо с тези които се продават допълнително. Имай в предвид че съм купувал уж пак оригинал а не заместител. Даже за единия дадох над 30 лева щото бил с още по финно очистване. Заболя ме сърцето след като купих 3 за една година и добре че не бях изхвърлил стария. :lol: По горе обясних как си реших проблема. То даже интересното е че освен прахоулавяне го ползват и за шумозаглушител. Ама нали се сещаш че товари допълнително и сега си е малко по шумна ама и жената по доволна че смуче по здраво.

Тема "Ремонт на прахосмукачка Samsung SC4035.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: