Фрезата не е лоша, но за профи има доста недостатъци, така че зависи от цената и дали е оригинална. Цанга с гайка скоро купувах от тук
nautilus33 написа:Точно гоф 1300 еПодхода ти е правилен, по-добре дори за любителски цели, ако имаш възможност си вземи хубав инструмент, отколкото "китаец" и да се налага после да го ръчкаш и подобряваш... което отнема време и не винаги резултата е положителен
Като начало ще дам нов облик на няколко стари мебели, които мисля да ползвам, но да им придам малко по-съвременен вид. А за по-нататък- бих искал да се науча да правя и по сложни операции с фреза. Но варианта "вземи си нещо ефтино" някак си не ме устройва, защото ми се струва, че ще отидат повече пари отколкото трябва.
Иначе бях гледал едни малки на блек енд декер, тези от по 480вата, доста има от тях втора ръка, но като не съм работил досега с такава машинка, и все ми се струват някакси много малко тезим 480 вата.

На какви мебели искаш да придавш по-съвременен вид, някои гледат да ги запазят в автентичен вид