• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
dob4ii - специалист
Колеги според условията на лидл http://www.lidl.bg/bg/Client_information.htm
мога да върна закупен артикул в рамките на месец.
До колкото разбирам, мога да върна ъглошлайфа без да е развален така ли ? Има следи от употреба дали ще направят проблем ?
Използвал съм го 2 пъти и се оказа голям боклук. Първия път рязах една ламарина и ми хареса, ама днес се наложи едно ф30 желязо да отрежа, то небеше пукане от към четките, спиране, гърмене и то без особено усилие.... Нищо общо с 1200вата...
Гост - специалист
Връщат ти парите без никакви проблеми. Трябва, обаче да си пазиш касовата бележка.
mgbagera - специалист
Свредлата който бяха миналата или може би по миналата седмица :mrgreen: добри ли са ? Повече ме интересуват тези на степените. Само за дърво ли са или може и за алуминии но нищо по твърдо ?
Djack - специалист
mgbagera написа:
Свредлата който бяха миналата или може би по миналата седмица :mrgreen: добри ли са ? Повече ме интересуват тези на степените. Само за дърво ли са или може и за алуминии но нищо по твърдо ?
Степенчатите ги дават, най-вече за ламарина!
mgbagera - специалист
:thumbs:
jekasus - майстор
За тези ли става на въпрос?
Изображение
Изображение
Djack - специалист
И тези!

Изображение
Avas_co - майстор
Не ги знам как са лидълските степенчати, че не успях да се доредя, но лично за мен степенчатите са голяма благина.
Само за ламарина на мен ми идва леко пресилено, естествено за над 3-4 милиметра дебелина на пробивания материал няма смисъл.
-Взимам там някакви китайчета, май на трой бяха, ми ОК са, последно преевах поредното, там нещо трябваше да уширя 20-30 отвора в една там неръждавейка и накрая една от степените ...
С подходяща машина, колкото по-голям диаметъра, толкова по-лесни стават нещата, периферната скорост няма как да не си каже думата.
jekasus - майстор
Аз още не съм ги пробвал и нямам мнение...
mgbagera - специалист
А тези заточват ли се и как ако се захабят :?
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: