• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
Djack - специалист
mgbagera написа:
А тези заточват ли се и как ако се захабят :?
Нцъ, после ползваш само диаметъра, който не си парлатисал! ;)
jordanil - специалист
Каква е цената на механичния такер в Лидъл?,когато го пускат на промоция,защото моя го откраднаха и си мисля за такер от olx,но искам на знсм цената в магазина
plamen6703 - майстор
Цената е 12-15 лв. като повече клоня към първата, но беше преди 3-4 години...
Virtex - майстор
jekasus написа:
За тези ли става на въпрос?
Изображенията не се виждат - главно защото изискват login от google,а не всеки има.

И моля без спам и желание да обръщате темата на 'профи срещу любителски' инструменти.
dpp - специалист
Колеги, някъде да продават LiOn 18650 3.6V - една клетка със стърчафки за запояване . Че ми замина батерийката на лидълския Пакрсайд отвертка - 3.6V :? :? :? Предполагам трябва да е с вградена защита...
etconev - специалист
Колеги, някой има ли масата, която пускат в Лидл от четвъртък? Добра ли е? Върши ли работа?
Valyo68 - специалист
Хубава е масичката, че и на по добра цена от моята, която взех май на 39.90 лв. миналата година. По здрава и масивна е от там разните му райдър и др. модификации. :-)
pgt - специалист
Не е лоша масата и аз мисля, че беше някъде към 40 лв. предния път, та доживяхме и на нещо да свалят цената, че иначе все нагоре :lol:
Chefo77 - майстор
Не се радвай много, може качеството да е пипнато надолу :)
Valyo68 - специалист
Колега etconev, май масичката е от днеска, до четвъртък може и да не останат? :?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: