От мобилни телефони до цифрови камери
Chefo77 - майстор
Дали го няма в описанията? Каква е цифрата след IP?
А, сега разбрах защо. Мерси. IP20 е, т.е., невлагозащитен.
Junak - майстор
Вместо да се правиш на оригинален, можеше да си оправиш поне линка. Тука гадатели няма.
Ей, отговаряй по темата, не ми пиши какъв съм. Мнение дал ли си? За какво си тук тогава? По какъв начин да ти кажа, че като се заяждаш - ще получиш същото? Линка ще оправя, в началото си беше ОК, не цъкам постоянно на него да знам кога ще се развали.
lov - майстор
Мислех да не ти отговарям щото се държиш наистина нахално.
То на теб може да не ти се вярва ама това свойство да реагира точно на 36 градуса се ползва в пир датчиците. Можеше да научиш и много повече неща как да претаковаш дявола но си изяде хляба повторно и сега бегай у форума на мамите да питаш защо.
Тва за остроумието май за тебе важи, а? Голям лаф тва с мамите, ама няма да ти отговарям, че си доста скучничък.
Отговорът на моя въпрос беше: степента на влагозащита е недостатъчна, вероятно заради това е дефектира. Това обяснява и защо е рабтел в началото. Да си гледал като си купувал IP-то. А ти по-скоро иди във футболните форуми. Там злобата и заяждането са на ниво.
lov - майстор
Ич не си и помисляй че ще ида у футболен форум щото ако ми играят в мивката първо ще пусна врялата вода да ги ощавя и после студената да ги отмия. :lol:
А пък с последния си коментар и начин на държане нима очакваш някой в този форум да ти отговаря на питането и да се разправя с теб. Ми да ти си по умен от всички. Айде бегай у ляво и се оправяй сам.
Antonii - майстор
Тука гледам, че повече от един човек има нужда от консултация със специалист с медицинска специалност.
А ако имаше и админи като стоката да са я заключили отдавна.
zz_stefanov - майстор
Поредният дето не му харесват отговорите, ми защо пита тогава :toimonster:
yonkok написа:
....... Настроен е на 3 мин, но след това ако има движение в банята бавно лампите (4 луни) започват да гаснат. След като изгаснат напълно, размахванене на ръце (:)) не ги пали отново. ......
Това бавно гаснене не е функция на тоя датчик. Някъде има толкова влага, че тече през нея ток, след като изключи. Като се изсуши се възстановява функционално. Как още работи се чудя, но няма да е за дълго.
Няма да се учудя и вентилатора да набива влага в обема над картона.
Последна промяна от zz_stefanov на пон апр 03, 2017 7:09 pm, променено общо 2 пъти.
GKovachev90 - специалист
zz_stefanov написа:
Поредният дето не му харесват отговорите, ми защо пита тогава :toimonster:
Добър въпрос!

Тема "Датчик за движение - гасне бавно при присъствие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: