• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
etconev - специалист
Valyo68 написа:
Колега etconev, май масичката е от днеска, до четвъртък може и да не останат? :?
Верно бе, благодаря ти :o
Virtex - майстор
Масите винаги са оставали.

Това, което съм виждал ( да се разбира съм си 'играл' с такава ) е малко нестабилна за сериозна работа. Мислех, че може да се реже нещо на нея, но не ми вдъхна доверие за нещо тежко, да не говорим за режене с бързовъртящи се инструменти.
andreiand - помощник
Как стоят нещата с гаранцията, защото оставих един винтоверт на 7.03 и още не са се обадили. :?
wanderer - специалист
за един изгорял делташлайф ми се обадиха горе доло в края на срока, не си спомням точно - май на 26-тия ден
ltsakev - помощник
За тия двата уреда, които пуснаха днес освен масичката какво ще кажете?
Оказа се, че още снощи са били поразграбени 2-3 още докато ги зареждат в 20ч.
И този винтоверт, който пускат в събота по принцип е в СЕТ от този серия с тази вид нова батерия.
Аз се сдобих с двата, че ме очаква доста голям ремонт.
agj - майстор
Valyo68 написа:
Хубава е масичката, че и на по добра цена от моята, която взех май на 39.90 лв. миналата година. По здрава и масивна е от там разните му райдър и др. модификации. :-)
Аз като я гледам си е едно към едно с Райдър,само цвета е друг. Такава масичка на Райдър я имам от доста време, бях я купувал на промоция за 25-30лв.,а за тези пари масичката е супер.Освен за различни видове дейности,съм я ползвал и като малка стълбичка :lol: ,така че е достатъчно здрава и стабилна
.
jekasus - майстор
andreiand написа:
и още не са се обадили.
До 7 ще се обадят, ако не машинката е в този магазин, където си я оставил и просто са забравили да ти звънат :-D
Ама това вече не е немска работа :-D
Virtex написа:
Изображенията не се виждат - главно защото изискват login от google,а не всеки има.
Не го знаех, просто е по-лесно, сега трябва на компа... ако снимката е голяма... Прекалено много движения...
Virtex написа:
И моля без спам и желание да обръщате темата на 'профи срещу любителски' инструменти.
Ако е отделна тема? С обиди и спам ясно - режем под корен...?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Virtex написа:
jekasus написа:
За тези ли става на въпрос?
Изображенията не се виждат - главно защото изискват login от google,а не всеки има.

...
Логната съм в Гугъл и не ги виждам. Друг ще е проблемът
Virtex - майстор
jekasus написа:
Не го знаех, просто е по-лесно, сега трябва на компа... ако снимката е голяма... Прекалено много движения...
Явно е и от privacy настройките както казва n_a - вероятно трябва да се даде 'публичен' достъп до снимките, което пак е занимавка. Иначе може да видя TapaTalk дали може да качва от телефона, за да не се качват от телефон->рс-> форума.

Иначе като не се виждат... (и в други теми не се виждат между другото)
jekasus написа:
Ако е отделна тема? С обиди и спам ясно - режем под корен...?
Темата е за инструменти от Lidl и кой с какво може да бъде полезен на хората. Ако е отделна тема за тази дискусия - там спама ще е преобладаващ. Някакви краини обиди на лична основа не е желателно да има никъде, все пак не сме на полето да се нареждаме като каруцари :)
cholev - майстор
Такава шина си имам отдавна. Ползвам я чат пат. В момента я има

https://www.youtube.com/watch?v=tQa4syZCLKQ
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: