Valyo68 написа:Колега etconev, май масичката е от днеска, до четвъртък може и да не останат?Верно бе, благодаря ти

Valyo68 написа:Колега etconev, май масичката е от днеска, до четвъртък може и да не останат?Верно бе, благодаря ти
Valyo68 написа:Хубава е масичката, че и на по добра цена от моята, която взех май на 39.90 лв. миналата година. По здрава и масивна е от там разните му райдър и др. модификации.Аз като я гледам си е едно към едно с Райдър,само цвета е друг. Такава масичка на Райдър я имам от доста време, бях я купувал на промоция за 25-30лв.,а за тези пари масичката е супер.Освен за различни видове дейности,съм я ползвал и като малка стълбичка
andreiand написа:и още не са се обадили.До 7 ще се обадят, ако не машинката е в този магазин, където си я оставил и просто са забравили да ти звънат
Virtex написа:Изображенията не се виждат - главно защото изискват login от google,а не всеки има.Не го знаех, просто е по-лесно, сега трябва на компа... ако снимката е голяма... Прекалено много движения...
Virtex написа:И моля без спам и желание да обръщате темата на 'профи срещу любителски' инструменти.Ако е отделна тема? С обиди и спам ясно - режем под корен...?
Virtex написа:Логната съм в Гугъл и не ги виждам. Друг ще е проблемътjekasus написа:За тези ли става на въпрос?Изображенията не се виждат - главно защото изискват login от google,а не всеки има.
...
jekasus написа:Не го знаех, просто е по-лесно, сега трябва на компа... ако снимката е голяма... Прекалено много движения...Явно е и от privacy настройките както казва n_a - вероятно трябва да се даде 'публичен' достъп до снимките, което пак е занимавка. Иначе може да видя TapaTalk дали може да качва от телефона, за да не се качват от телефон->рс-> форума.
jekasus написа:Ако е отделна тема? С обиди и спам ясно - режем под корен...?Темата е за инструменти от Lidl и кой с какво може да бъде полезен на хората. Ако е отделна тема за тази дискусия - там спама ще е преобладаващ. Някакви краини обиди на лична основа не е желателно да има никъде, все пак не сме на полето да се нареждаме като каруцари
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: