• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
preslav - майстор
8180 написа:
preslav написа:
Ако е за спорта аз бих изпилил "шапката", после подходяща резба, шайба, гайка, развалцоване или залепяне.
Май ще дойде късо.

А защо не аксиален отвор, винт (евентуално с шестостен за навиване) и широкопола шайба под втулката. Ако се фиксира винта към карабината евентуално с гайка, ще може и да се върти.
Май сложно го написах.
По ред: глава на винта - широкопола шайба (по-широка от втулката) - гайка за затягане към карабината - отвор с резба в карабината.
Обикновено тези карабини са кухи, в кухината има пружина, която опира (горе-долу) там където е "шапката" т.е. няма кой знае колко "месо" - иначе и така става, но болтчето ще е не повече от 5-6 мм. и хванато на 1-2 витки в ЦАМа бързо ще се изтръгне.
Чираче - майстор
Каква сага за подмяна с ново за лефче. :lol:
lyubohar - майстор
То левчето добре,но смяната с нови няма да е лесна.
Ще трябва да се разшива,да се зашива.
Зависи дали си струва от стойноста на чантата.
На жена ми дамска чанта за 200лв.и се прокъсаха дръжките.Взеха и 20 за ремонт.
Тогава си струва,още повече,че го направиха много добре.
shotik - майстор
Приемаш ли подарък презрамка- само покажи какъв цвят е, колко е широка и дълга, за да видя какво имам в архивите.
kozl - майстор
Трудно отказвам подаръци, но този път ще откажа, по причина, че за сега взех презрамка от друга чанта, която не ползвам.
Прикачен файл:
Неръжд катарама.jpg
Питах за катарами от неръждавейка, защото на чантата на снимката бяха такива. Личи си от снимката каква е експлоатацията. Още малко и метала го нема :shock: Е пак сдадоха по същата причина - конус на шапката и измъкване от втулката.
Е мамка му нема такива чанти за парите, които вложих в тази на снимката.
Това е чанта за лапатоп. Когато я купувах, поисках по-обемиста, а търговеца ме пита какво да се събира вътре освен лапатопа.
Отговорих му - чук, водопроводен ключ и тем подобни. Е свестен търговец излезе. Доволен съм от чантата "AMERICAN TOURISTER"
Тая чанта колко ли презрамки ще отнесе. А тази презрамка дето е на снимката е от друга чанта, която се скапа на третото носене :x
kozl - майстор
Отказах се от варианта - разпробиване, резба, болт. Тъкмо се бях навил и рових, рових, не открих болт 3мм с глава шестограм. Ако главата не е такава няма как да се навие в резбата.
Ето какво сътворих със зегерка.
Прикачен файл:
katarama_2.jpg
  • 1
  • 2

Тема "Поправка на презрамка за чанта" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: