• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Virtex написа:
Иначе като не се виждат... (и в други теми не се виждат между другото)
Като някой иска да ги види, ще ги кача по-другия/трудния :-D / начин.
Тъй де, взимам си забележката :-D
Virtex написа:
Ако е отделна тема за тази дискусия - там спама ще е преобладаващ.
Трябва да се отпускаме малко нерви някъде :-D Вместо да се отделят мнения в заключени теми, просот може да се трият, който е добре с акъла, ще го разбере...
Virtex написа:
Темата е за инструменти от Lidl и кой с какво може да бъде полезен на хората.
Най-интересния въпрос за мен - дали си пасват батериите на старите 20в и 18в с новите 20в?
reg.s - напреднал
jekasus написа:
stan73 написа:
Предполагам имаш предвид ножици за ППр тръби ?
Може ли линк или снимка ?
http://www.servina.net/v-i-k/instrument ... 20050.html
А тез са мои http://bashmaistora.bg/%D0%BD%D0%BE%D0% ... 46777.html
Прикачен файл:
IMG_1971.JPG
Поръчах си тези клещи подведен от съвета на колегата. Нищо общо нямат с ротенбергер, дори не са близко. Пълен боклук, режат на криво ... с две думи не струват и 2 лева ... Иначе изглеждат добре в опаковката, докато не ги извадиш ;)
Virtex - майстор
jekasus написа:
Най-интересния въпрос за мен - дали си пасват батериите на старите 20в и 18в с новите 20в?
Вероятно не. Като отворих на Флорабест 12V батерия бях учуден, че имат "електроника" вътре, включително за претоварване ( на мосфети приличаха, не съм се ровил ).

Та ако и старите им батерии имат подобни protection boards шанса да не тръгнат на "тежките" консуматори от новата серия е голям.
cholev - майстор
Уредите са с нов дизайн, но с еднаква мощност/консумация със старата серия. Новите баттерии ги дават по максимално заредено състояние- 20в, старите по номинал- 18в. Демек едни и същи батерии, но с увеличен капацитет- 2Ач.
Virtex - майстор
Да, но не всички 18650 клетки може да издържат натоварване за ъглошлайф или циркуляр например. Отделно импакта може и той да изисква по-голям ток от батериите.

Преди имаше винтоверт (който не би трябвало да изисква голяма мощност), отделна батерия за ъглошлайфа ( за циркуляр не знам ), като мисля от винтоверта не става на ъглошлайфа.

Сега изкарват "нова" серия със стабилни 18650 елементи, която става за всички уреди, без значение дали трябва малка мощност ( винтоверт ) или голяма ( ъглошлайф ). Както е при всички други марки.

Това е на базата на информация оттук, че "малките" батериите не стават на "големите" уреди, мисля французина беше казал подобно нещо.
cholev - майстор
Ъглошлайфа 18 и винтоверта 18 са на различни търговци (компернас и гризли)
А виж трите уреда - ударна бормашина/верт 18, циркуляр 18в и зеге 18в са с еднакви батерии (компернас)
ъглошлайфа 18в; импакта и сабята са на гризли и не са съвместими с компернаските

https://www.youtube.com/watch?v=CE-pn4J9gXI
jekasus - майстор
reg.s написа:
Поръчах си тези клещи подведен от съвета на колегата.
Донякъде си прав, профи инструменти донякъде изправят кривите ръце... :-D
Туй ми е последен спам по тази тема :-D
Като цяло - именно Парксайда ми промени мнението за акумулаторни машини и нещо не ми се опъват кабелите вече, особенно в баните се оплиташ, като спайдърмен... Ако и някой да измисли поялник за ППР-тръби на батерия... :-D
cholev написа:
са на гризли и не са съвместими с компернаските
Демек, два комплекта на инструменти ще се правят?
tntcom - специалист
Възползвах се от масичката. Няма ядове.
Да питам някой има ли спомен за цената на крик-крокодилски тип? На друго място в сесринската верига са пуснали такъв, а не изтрайвам да дочакам до промоцията в Лидл, за да разбера цената. :roll:
batVenci - специалист
Спокойно, в Лидл беше доста по скъп крик-крокодила, от предлагания сега в сестринската верига...
Avas_co - майстор
jekasus написа:
reg.s написа:
Поръчах си тези клещи подведен от съвета на колегата.
Донякъде си прав, профи инструменти донякъде изправят кривите ръце... :-D
Туй ми е последен спам по тази тема :-D
Като цяло - именно Парксайда ми промени мнението за акумулаторни машини и нещо не ми се опъват кабелите вече, особенно в баните се оплиташ, като спайдърмен... Ако и някой да измисли поялник за ППР-тръби на батерия... :-D
cholev написа:
са на гризли и не са съвместими с компернаските
Демек, два комплекта на инструменти ще се правят?
Хайде сега, на човека му били криви ръцете, ти твърдиш, че продукт на профи марка е на едно ниво с някаква играчка от Лъки Бой.
По твоята логика, че майстора ще се оправи с всякакъв инструмент, то аз пък си мисля, че няма как един некадърник да разбере разликата между добър и кофти инструмент.
По темата мен лично ме е яд, че не уцелих от степенчатите свредла, но толкова съм ги и дебнал, предполагам, че няма да са по-лоши от тия китайци, които си взимам.
На другото място споделях, че се загледах в ръчната верижна лебедка, която пускаха наскоро и мога да кажа, че доста ми допадна изработката, замислих се, но не си я взех, там по мой си причини.
П.П.
Тая тема си е за Уидъл, ама няма няма и някой ще се изака, е Жеката съм го забелязъл е голям майстор и не него инструмент не му трябва, пък който си взима про е комплексар за него. :?
Хайде малко по-сериозно де, сега, че на вас ви вършат работа тия играчки за мен е ОК, ама ... хайде не бутайте крушите при ябълките.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: