• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Justy - майстор
Как установи "чистата нула" - с пробна лампа ли ?
totko - специалист
А кое според вас е желателно да се прекъсва на ключа за осветление - фазата или нулата?
Petyr - специалист
totko написа:
А кое според вас е желателно да се прекъсва на ключа за осветление - фазата или нулата?
Ми прочети малко от темата, отговорили са ти
(Justi във трето мнение с главни букви), че фазата се прекъсва. То и при мен в техникума имаше една, даскалка, която твърдеше, че трябва да се прекъсва нулата, че ако някой пипне ключа с мокри ръце щял да пострада, но истината е, че се прекъсва фазата, защото ако ровиш в ключа при здрава крушка, то няма значение как ще затвориш веригата...

Така че, прекъсвай Фазата.
mitcd - специалист
И аз имах една такава даскалица,която твъдеше същото.Явно няма с какво да мислят ! :)
ssi - специалист
Аз пък имах познат който го удари тока докато сменяше крушка. Освен, че не беше прекъсната фазата, ами бяха вързали фазата не на пъпката на фасунгата, ами на винта на който се завива крушката. После ходеше със широко отворени очи около час :-) .... и леко настръхнала коса...
Justy - майстор
ssi написа:
Аз пък имах познат който го удари тока докато сменяше крушка. Освен, че не беше прекъсната фазата, ами бяха вързали фазата не на пъпката на фасунгата, ами на винта на който се завива крушката. После ходеше със широко отворени очи около час :-) .... и леко настръхнала коса...
Затова преди пръста се пъха фазомера :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Девушки какают во время секса онлайн видео" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: