• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
asinka - специалист
Всъщност, телевизор няма да купуваме нов.
Старият ни засега ни устройва.Широкоекранен, на TOSHIBA е.И не е на стойка, а съвсем обикновен.
И сигурно, когато вземаме размерите, ще се съобразя с това, което разполагаме в момента.Той не е никак малък, и после каквото и да купим, ще ни устройва 90*55 е.
XpacTa - специалист
Ами предвиди си малко повечко място на височина най-вече. Все пак тоя ако се развали може да ви се прииска да вземете малко по-голям, дори само защото разликата в цената няма да е голяма. Един приятел направи такава грешка със секцията и когато реши да си сменя телевизора се оказа че може да събере максимум 32" а му се щеше да си вземе 37"

Гледам един случаен 42" телевизор е със следните размери:
1054 х 731 х 265 мм (ШхВхД)
asinka - специалист
Това си е сериозен телевизор.
Напоследък наистина домовете се доближават до киносалони...
И на мен би ми дошло идеално, най-малко защото цял ден съм на компютър и очите ми са уморени и чувствителни, и ако трябва да гледаме филм със субтитри, просто виждам мъгла.
На този етап обаче едва ли ще има промяна с телевизора :?
trevora - специалист
asinka,какво е това от ляво,предполагам че са витрини,ако е така пробвай да ги обединиш двете в една,така ми изглежда накъсано като композиция :)
trevora - специалист
asinka,какво е това от ляво,предполагам че са витрини,ако е така пробвай да ги обединиш двете в една,така ми изглежда накъсано като композиция :)
asinka - специалист
Това беше вход към бокс, който в момента е баня.
Решихме да затворим 2-те помещения като подравним към банята, а това, което остава да се преобрази на стелажчета.
Идеята е да има рафт-цветарник, под него енотека за подбрано вино, под него пак стелаж за цветя, и отавено по-голямо разстояние от земята за високи цветя.
Надявам се тази седмица да е монтирано, поръчката ми се изработва от дърводелец.

Прикачен файл

pic_0039_836.jpg
pic_0039_836.jpg (22.77 KиБ) Видяна 5845 пъти
trevora - специалист
Не ,не за това говоря,като застанеш пред монитора от ляво на дясно,има два детайла като от стъкло,за тях питам :)
trevora - специалист
Не ,не за това говоря,като застанеш пред монитора от ляво на дясно,има два детайла като от стъкло,за тях питам :)
asinka - специалист
Toзи елемент с витрините се е наложил напоследък.
Тенденцията е мебели на модули, разположени често според нуждите на помещението.
Още такива:

Прикачен файл

op.jpg
op.jpg (48.08 KиБ) Видяна 5826 пъти

Прикачен файл

opp.jpg
opp.jpg (49.95 KиБ) Видяна 5826 пъти
trevora - специалист
Да, за тях става въпрос,пробвай да ги обединиш в една или пък ако искаш да са две намали гърба на ТВ и ги увеличи малко като ширина,добре стоят когато са около 35 см широки
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "Малко и от нашият ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: