Здравейте колеги,
след седмица ще почвам окаченият таван и имам няколко въпроса относно луничките. В хола ще слагам 21 лунички казаха ми че 25Ватови на 12 волта било оптималното. има един ключ който искам да заменя с реостатен ключ.
Ето ги и въпросите:
1. какъв кабел да пусна към всяка луничка
2. какъв трансформатор трябва да ползвам за да мога да регулирам плавно луничките, колко струва горе долу и за 21 лунички колко трансформатори ми трябват?
3. Как се връзват трансформаторите към ключа?
4. Май четох в някаква тема че имало магазин в една забита уличка в центъра на София, където луничките били доста по евтини от тези например в практикер, неможах да намеря темата затова питам ако някой знае да каже
 затова питам ако някой знае да каже
Ще съм много благодарен ако някой може да даде инфо по горните въпроси и ако нещо съм забравил и би било полезно нека да сподели
Благодаря предварително

след седмица ще почвам окаченият таван и имам няколко въпроса относно луничките. В хола ще слагам 21 лунички казаха ми че 25Ватови на 12 волта било оптималното. има един ключ който искам да заменя с реостатен ключ.
Ето ги и въпросите:
1. какъв кабел да пусна към всяка луничка
2. какъв трансформатор трябва да ползвам за да мога да регулирам плавно луничките, колко струва горе долу и за 21 лунички колко трансформатори ми трябват?
3. Как се връзват трансформаторите към ключа?
4. Май четох в някаква тема че имало магазин в една забита уличка в центъра на София, където луничките били доста по евтини от тези например в практикер, неможах да намеря темата
 затова питам ако някой знае да каже
 затова питам ако някой знае да кажеЩе съм много благодарен ако някой може да даде инфо по горните въпроси и ако нещо съм забравил и би било полезно нека да сподели
Благодаря предварително

-10/15лева,
 -10/15лева,