Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
SBG - специалист
Единствено мога да ти пожелая успех, дано да намериш фирма която да не ти одере кожата,но дори и да ви одерът пресметнато във времето пак се изплаща и най-важното не го мислиш. Като разгледах по-бнимателно скицата ми хрумна една идея използвай колоната която смятъше ,че ще ти пречи да си направиш рафчета или нещо подобно да можеш да оползотвориш онази част от нея която ти се застъпва с бар-плота.
NatalyTake - специалист
О, да - вече имам няколко варианта за колоната. Даже си представям и какви украшения ще сложа на различните варианти. :lol: :lol: :lol: :lol:
SBG - специалист
е не можеш да ме учудиш вие жените сте "царе(царици)" :? :shock: :roll: в това отношение :lol: . Ок кухненската част добихме представа за всекидневната (трапезарията как ги виждаш нещата.
NatalyTake - специалист
За всекидневната има възможност за разместване, но това, което е твърдо е библиотеката - имам много книги и смятам част от тях да сложа на библиотеката, която е в оранжевничкато долу в дясно на буквата Г (обърната). това до нея по-широчкото е скрин-мое производство-където ще стои телевизора. имам диван, който ще претапицирам и малка холна масичка. между прозорците ще стои кръгла маса. както е казар Крал Артур: кръглата маса побира и малко и много! Стените ще са в различни нюанси на един цвят, като смятам да разделя и осветлението - в "кухнята" едно, в хола - друго, а трапезарията ще е между прозорците и за там имам друго виждане. За туалетната врата ще е плъзгаща, ама от-към вътрешното помещение. и макар че един "колега" се възмути, че от всекидневната се влиза в туалетната, на мен много ми харесва тази идея.
SBG, благодаря ти за вниманието! те за това :lol: харесван нет-а: :lol: не :lol: могат :lol: да :lol: ме :lol: прекъснат :lol: и :lol: мога да :lol: си :lol: говоря :lol: колкото :lol: си искам .... :lol:
и сериозно- на близките като обясня какво икам да направя- те ме обявяват за луда и дори не ми дават да довърша. сега ще има голяма борба докато осъществя това, което съм замислила.
до сега никога не съм се отказвала и винаги съм печелила в тези битки. гадното е, че са битки - вместо да си помагаме. а като стане замисъла ми, казват: лелеееееееее, колко хубаво стана!

Прикачен файл

plan3.jpg
plan3.jpg (90.67 KиБ) Видяна 3031 пъти
SBG - специалист
Супер ще го разгледам и утре ще пиша ако ми хрумне нещо. На пръв поглед е Супер.

Тема "Каква я замислих-какво излезе..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: