• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DMN - майстор
gogo7777, за да не те изкарат педала на форума, приеми облога. Ще ти дам жокер. Стъпи на някоя дървена стълба с добре изолирани обувки, пък тогава, ако искаш и направо фазата си хвани, ще спечелиш. Нулата през това време обаче няма да бараш :-D .
nikolov333 - майстор
Айде почнахте пак с меренето на пи..ките :hot:
gogo7777 - майстор
gogo7777, за да не те изкарат педала на форума, приеми облога. Ще ти дам жокер. Стъпи на някоя дървена стълба с добре изолирани обувки, пък тогава, ако искаш и направо фазата си хвани, ще спечелиш
Няма смисъл от тая гимнастика, дори бос да съм стъпил....той Кольо "фазомера" иска едва ли не да хвана лъжичките.
Хей, цензура /да ви е*а и цензурата :lol: /залагай хилядарката и не ми казвай къде да потопя пръста :lol:
Тарикат....тъп тарикат.
zz_stefanov - майстор
Познавам една дето се опитала да оближе лъжичките, преди да ги изключи от контакта :lol:
shadow__01 - майстор
Ники274 написа:
Абе да не пишат двама човека от тоя профил.Две съвсем различни мнения,въпреки,че и двете са с много грешки.
Вече ми е писнало от професори. Писал по форуми доста и този филм съм гледал. Писнало ми е от спорове кой прав - кой крив. Ясно е, че никой няма да признае нищо и всеки си е прав за себе си.
Исках да напиша, че във всеки нов проект го дават като задължително, но реално е напълно възможно да се мине и без ДТЗ както си беше преди да станат толкова масови.
Автора сам си решава, а аз ако не забравя, да броя месеците преди да я махне тази защита. Колко ли ще му издържат нервите...
preslav - майстор
Много полезна тема от ДТЗ за бойлер през висша математика, че чак до педали. Мога ли и аз да попитам защо на осветлението не слагат ДТЗ?
muhala - майстор
shadow__01 написа:
Ники274 написа:
Явно тока не ти е силна страна.Недей да даваш животоопасни съвети,някой може да пострада фатално.
Това съм завършил така, че не давай такива определения на кой "какво не му е силната страна". Не разбирам от висша математика или химия, но мога да си свържа всички ел. уреди.
Едно време като нямаше ДТЗ да не би да умряхме. Занулявахме си бойлерите кой с тръбите кой с мост от нулата и те така колко поколение хора живяха.
Друг е въпроса за шамотните нагреватели. Ако имаш жив по-възрастен роднина може да попиташ как са си топлели вода с един гол нагревател в импровизирания "бойлер"? Също питай "имаше ли ДТЗ".
Сега изведнъж стана задължително.
Фалшивите сработвания не са мит изобщо. Често се случват и на сутринта нямаш топла вода. А дори и да има малка отечка тя си отива в земното или нулата. После жената като не може да се изкъпе на теб ще ти мели сол на главата.
Преди години хората са умирали и от обикновенна настинка. Днес има Аспирин.
muhala - майстор
shadow__01 написа:
zz_stefanov написа:
...ама ти липсва висшата математика. :) ..
Ако тя ти оправя живота.... Досега не съм видял някой успял с висша математика. Повече забогатели от националната лотария съм виждал отколкото от висша математика.
Такива са ти познатите ;)
petrov7111 - специалист
Абе хора, утре е най-светлия християнски празник, опитайте се да бъдете по-добри един към друг и не е ли по-добре да си помагаме, вместо да се обиждаме и заяждаме. Айде със здраве.
Ники274 - специалист
zz_stefanov написа:
Познавам една дето се опитала да оближе лъжичките, преди да ги изключи от контакта :lol:
Това е много добро .... :mrgreen:

gogo7777 написа:
Тарикат....тъп тарикат.
С тия условия и облози където предлагаше се вижда ,че добре си се самоопределил.Повече няма какво да си кажа с теб :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "ДТЗ за бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: