Здравейте,
Купих си ARGO 140 mini и се оказа, че точно това ми е трябвало! Много съм доволен от машинката, засега само тестово съм работил, вероятно уикенда след Великден, ще пусна снимки на проект.
Много компактно и удобно. Кабелите изглеждат много добре!
Смятам да работя главно с 3.2мм електроди, така че целта оправда средствата и обратното. Гаранцията е най-якото в цялата схема!
Благодаря за съвета!!!
Поздрави!
Купих си ARGO 140 mini и се оказа, че точно това ми е трябвало! Много съм доволен от машинката, засега само тестово съм работил, вероятно уикенда след Великден, ще пусна снимки на проект.
Много компактно и удобно. Кабелите изглеждат много добре!
Смятам да работя главно с 3.2мм електроди, така че целта оправда средствата и обратното. Гаранцията е най-якото в цялата схема!
Благодаря за съвета!!!
Поздрави!

Но дали апарата ще е подходящ за ВИГ заваряване е съвсем друг въпрос?!Описанието което си направил по горе за работата на апарата ме навежда на мисълта че вероятно има проблеми при поддържане на по дълга дъга, от там най вероятно произлизат и неволите при работа с базични електроди.От което пък идва и съмнението за стабилна работа на ВИГ.Но докато не се пробва от човек с опит ,няма как да бъде дадено точно заключение.Виждам че кипиш от ентусиазъм,който е доста по голям от опита ти , затова е било по добре първо да попиташ какво да си купиш и предварително да уточниш за какво точно имаш намерение да го използваш. Но щом вече си направил покупката само можеш да се надяваш всичко да бъде наред.