• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
rossenboy - специалист
Абе гледам тука рекламата на латекс с тефлон (май на Мегахим беше и понеже ми предстои боядисване на хола и то в бяло да попитам по- опитните що за чудо е това - по - трудно ли се цапа или по- лесно се почиства и изобщо има ли смисъл от боядисването с такъв латекс :?
BanoTheWolf - специалист
Google знае всичко :wink:

http://www.ruseinfo.net/news_34689.html - най-долу

Успех!
rossenboy - специалист
thank you Bano The Wolf :-D Аз по- скоро питах някой имал ли е практически сблъсък с този или подобен латекс, защото понякога спецификациите и практиката се разминават :sad:
BanoTheWolf - специалист
Ами да ти кажа точно днес купих латекс с тефлон на Мегахим на промоция в Практикер 32лв 15кг. Цялата работа е, че латекса е само бял и няма готови, но има такива пасти на мегахим, чрез които определо количество на 1 кг. бял латекс ти правят боя или един вид влизаш в ролята на тонираща машина :) Като боядисам с тефлона ще пиша да кажа какъв е резултата :) Лека...
rossenboy - специалист
то бялото не е проблем - точно бяло мисля да боядисвам и затова ми трябва нещо по-малко цапащо се. Боядисай и пиши кво е станало моля :)
BanoTheWolf - специалист
ОК.
Точно днес ще мина стените и след малко се захващам за работа...
Пише, че съхне за 3-4 часа при температура над 5C, та ще пиша вечерта или утре :)
Master_Kenobi - V.I.P.
Аз тия дни се боядисах вкъщи с тефлон. :-D По стари спомени от преди 5-6 години - май покрива по-добре от нормалните латекси. (всъщносг, знам ли как сега покриват нормалните...) В стаята където не се пуши една ръка й беше достатъчна (почти същия цвят), ама по инерция турихме и втора, нали си бяхме купили боята. :lol: А рекламираният ефект на незацапване ще се появи след доста време, ако го има... :?

За тонирането нямах проблеми - отидох при дистрибутор и стана веднага. А дистрибуторите не са много - има ги в сайта на Мегахим и Практикер не е от тях. А бяло можеш да си поръчаш във всеки магазин, който продава продукти на фирмата и до ден-два да ти го доставят. За София имам предвид.
rossenboy - специалист
Master_Kenobi написа:
Аз тия дни се боядисах вкъщи с тефлон. :-D По стари спомени от преди 5-6 години - май покрива по-добре от нормалните латекси. (всъщносг, знам ли как сега покриват нормалните...) В стаята където не се пуши една ръка й беше достатъчна (почти същия цвят), ама по инерция турихме и втора, нали си бяхме купили боята. :lol: А рекламираният ефект на незацапване ще се появи след доста време, ако го има... :?

За тонирането нямах проблеми - отидох при дистрибутор и стана веднага. А дистрибуторите не са много - има ги в сайта на Мегахим и Практикер не е от тях. А бяло можеш да си поръчаш във всеки магазин, който продава продукти на фирмата и до ден-два да ти го доставят. За София имам предвид.
е това вече е полезна информация. Абе нема кво - мастъра си е местър :-D Много благодаря
BanoTheWolf - специалист
Колеги боядисах вече и резултатът е налице :)
Значи като го нанесеш все едно няма разлика, но драснах с молив на двата латекса и при този с тефлон се изтри без проблем, а боята не остана по парцала. При обикновения латекс пак се изтри, но като пипнеш на мястото е по-гладко и на парцала остава латекс малко.
Дано да съм бил от полза...
BanoTheWolf - специалист
По молба на Kitti искам да отбележа, че латекса стои едно към едно като матовия, не блести, а по този начин закрива и леки дефекти. Но този позволява да се мие, не му пада цвета, което е супер :)
  • 1
  • 2

Тема "латекс с тефлон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: