Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Qnko21 - помощник
Здравейте банда майстори ! Днес се разхождах до Бриколажа да се разгледам какво ново има и видях интересни настилки и се зачудих как ги правят (ще кача снимки) ! Ако разполагате с идейте хвърляйте мнения . Благодаря ! :? :rolleyes:

Прикачен файл

IMG_20170420_143339.jpg

Прикачен файл

IMG_20170420_143451.jpg
batvenko - специалист
Я се научи кога се пише И и кога Й.
:axe:
EDI - майстор
Редят се на пластикова скара.
Гост - специалист
EDI написа:
Редят се на пластикова скара.
Не ще да е пластикова. Най-вероятно е пластйкова тая скара ;-)
Qnko21 - помощник
Объркъл съм се с думите извинете ме . Тази скара как се прави или намира ? :)
Гост - специалист
Няма от къде да я намериш скарата. Виж- само мрежата- можеш да ползваш стъклофибърна мрежа за топлоизолация.
Всъщност- излъгах те най- нагло. Как да няма. Всичко правят китайците- ето- цък
Chefo77 - майстор
Това първото е декинг плочка. 3 дъски дек (в случая), хванати отдолу нагоре през пластмасата с винтове. Нищо сложно. Като гледам как са нарязани дъските и колко е рехава мрежата обаче, си представям какъв боклук е скарата и как е изпълнена сглобката. Сблъсквал съм се със закрепване, което държи дъските колкото да не паднат като ги вдигнеш. Иначе плочките се монтират една към друга като се закопчават самите скари.

Второто са ти обяснили какво е :)
Монтираш, запълваш с теракол или друго лепилце и си готов :) Не мога да си обясня обаче защо е скарата под камъните ...
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
Монтираш, запълваш с теракол или друго лепилце и си готов :) Не мога да си обясня обаче защо е скарата под камъните ...
Второто е същото като първото, само дето е с камъни. Не се запълва с лепилце. :-D
Само дето като гледам тези с камъните колко са рехави и си представям как ще си заклещя някой пръст там и ще го счупя. :shock:
Нормално за боклуците дето продават в Бриколаж-а... Ето подобни:
Декоративна плочка с клик-система, естествен камък
Плочка от камъчета - клик система
Такива боклуци и да ми го подаряват не ги ща. Отдолу става контейнер за мръсотия, гъби, мъх...
Qnko21 написа:
Тази скара как се прави или намира ? :)
Лесно. Продава се в кашони заедно с камъните или дъските... :lol:
:partyman:

Тема "Йдеи как се прави това ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: