То и мене ме бяха изтипосали преди време! Ей,лошави хора бе,не могат да вникнат в мислата на човека!? На виж горкото човекоподобно Тинки ,ко го праят...
. 

шоп написа:bobi65 написа:И колегата ШОП който е с висока компетенция по горивни системи ...![]()
![]()
![]()
Напълно споделям.
torbalan написа:Ако форума е пълен само с дебили и идиоти, със сигурност ще съм на първо място...
SEV написа:Tова, че си се смял с глас е заслуга на великия български писател- хуморист Чудомир. Не моя.Гост написа:С глас съм се смял.Колежката в службата още ме гледа,някак подозрително
Как ще изхвърлям ракия в канала? Ракия е това, не зелева чорба!
chapara написа:Ти и хамбуригенски салам не си чувал, който някой е скрил в ъгъла на кръглата стая, за свинска пастървичка, цяло пиле - 200 грама, пилешки вратни пържоли, пилешки бекон, разрядка от чорбаджийски чушки и млечни подутки, тетрадка за първи Б, глобусче на българия и предвиждай се напред.preslav написа: Има доста писано из форума за пропорциите на бетоните, а обема на поясчето можеш да сметнеш по формулата Д Х Ш Х В - нещо като за правоъгълен паралелеприпек.Те това животно още не съм го виждал
![]()
Замяза ми на
паралеле
припек
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: