• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 193
Всичко за дърводелството
sbh - специалист
Не става въпрос за масивен гръб, но някакъв шперплат би изглеждал по-добре според мен. А що се отнася за любовта към дървото, при теб я има в достатъчно количество, за да направиш на ръка "ластовича опашка" и то за корпуса на шкаф. Поздравления.
mavryt4o - майстор
Нямам шперплат.На единственото място в Маркита на което съм виждал качеството и за тоалетна не става.
mavryt4o - майстор
Дези дни съм на олд стаил вълна.Материал дъб,орех,бук и тиково масло.Спазвах на 90 процента чертежите и способите на оригинала без никакъв метал и се получи доста удобно.

Прикачен файл

2017-04-23 20.17.10.jpg
Последна промяна от mavryt4o_old(стар) на нед апр 23, 2017 8:23 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
Много Добрев станал проекта. :partyman: Орех ли виждам за седалка.
themask - специалист
Продължавай на тази вълна. Харесва ми :partyman:
stridata - специалист
То при тебе си е направо висш пилотаж! На какво въртиш тези "точилки"?
mavryt4o - майстор
Със струга самоделка на ръка на око едно по едно.....Първия ден това беше много изнервяща работа и да превърна инчовете в сантиметри.
stridata - специалист
mavryt4o написа:
Със струга самоделка на ръка на око едно по едно.....Първия ден това беше много изнервяща работа и да превърна инчовете в сантиметри.
Ахааааа. Отварял ли си някъде тема за стругчето, и ако НЕ, постни някоя снимчица някъде :partyman:
mavryt4o - майстор
stridata написа:
mavryt4o написа:
Ахааааа. Отварял ли си някъде тема за стругчето, и ако НЕ, постни някоя снимчица някъде :partyman:
Надали има нещо по-самоделно :-D

Прикачен файл

14930503827441812388196.jpg
hitarpetar - специалист
Mavryt4o незнам , дали наистина има нещо по-самоделно, но след като върши работа- другото са подробности.
Само да попитам , че ми стана интересно - това творение универсал има ли?
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: