Здравейте, някои от вас може ли да ми помогне да програмирам въпросната EPROM. Казаха ми, че става бързо и не е трудно да се справи човек сам
Предварително благодаря.

plamen6703 написа:За какво ще я ползвашАми ще се ползва за една радиостанция Моторола, сега видях, че програматор ми е нужениначе не е трудно, само трябва да знаеш как да го направиш
toolegittoquit написа:А програматор имаш ли? Ако не - ето ти един... http://alecs.ucoz.ru/publ/2-1-0-7А как се работи с програматора, може ли да ми кажете. Благодаря.
dimovd написа:Дай малко по-сериозно, модел на радиостанцията... обхват... освен програматор ти е нужно и задпрограматорното устройствоplamen6703 написа:За какво ще я ползвашАми ще се ползва за една радиостанция Моторола, сега видях, че програматор ми е нужениначе не е трудно, само трябва да знаеш как да го направиш
dimovd написа:А как се работи с програматора, може ли да ми кажете. Благодаря.Има описание. Регистрираш се, има и програма за програмиране. Ама трябва да знаеш какво да запишеш в паметта.
plamen6703 написа:Моторола MAU14EVA УКВ давах я на един приятел да смени софтуера, но нещо се е объркало и сега трябва да се програмира.dimovd написа:Дай малко по-сериозно, модел на радиостанцията... обхват... освен програматор ти е нужно и задпрограматорното устройствоplamen6703 написа:За какво ще я ползвашАми ще се ползва за една радиостанция Моторола, сега видях, че програматор ми е нужениначе не е трудно, само трябва да знаеш как да го направиш
toolegittoquit написа:Идеята ми е да мога отново да си ползвам станцията, както писах един приятел направи беля и сега не мога да я ползвам. Как мога да разбера какво трябва да се запише в паметта?dimovd написа:А как се работи с програматора, може ли да ми кажете. Благодаря.Има описание. Регистрираш се, има и програма за програмиране. Ама трябва да знаеш какво да запишеш в паметта.
Ако вземеш кажеш каква ти е идеята, може и повече хора да пишат.
А Пламен ще ти предложи да ти я програмира срещу 30лв. Клиенти си търси човека, бизнес върти в НаправиСАМ.
dimovd написа: Моторола MAU14EVA УКВ давах я на един приятел да смени софтуера, но нещо се е объркало и сега трябва да се програмира.Другите букви не се четат ли
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: