• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov - майстор
Всеки гледа от неговата си камбанария . На мен сервизите са ми на еднакво разстояние , така че това не е от значение . Машината я избрах заради атрактивната цена (тогава беше още по-атрактивна) , безлихвения лизинг и достъпния сервиз . Освен това в ЖП-то се ползва тази марка , заедно с хуск ,така че имам известни наблюдения . С течение на експлоатацията машината ми се доказа като надеждна , а основният ремонт , който отнесе тази зима е заради нормално експлоатационно износване . В края на краищата на сезон "изгарям" от 3 до 5 литра масло . Когато някой от бръмчащите в темата ме стигне - моите уважения . :partyman: Между другото , в този форум знам за още двама , които имат машини , като моята , един от които я ползва профи - лоша дума от тях няма да чуете . Единствното , за което съжалявам е , че тогава не вземах най-мощния олео мак .
cat - специалист
А да ви кажа как се виждат нещата от моята камбанария . Миналият месец ми потрябва ауспух за ms 350 на следващия ден беше при мен , въобще каквото ми е потрябвало до ден го имам . Сервиза на другите фирми на мен ми се струва по муден .
iivanov - майстор
МС 350 е хубава машина . И благодарение на някогашната партийна политика спрямо марките , широко разпространена . Съответно знайни и незнайни производители и вносители предлагат части с различно качество . Силно се съмнявам , че си взел оригинална , щилска част , а ако не съм прав , ще помоля да споделиш цена .
keymaker - специалист
Олео-мака е машината. Сцепвам я от напъни даже с 350мм. нож съм косил неведнъж "издънки" по 25 -30мм. Лоша дума немога да кажа. Преди да я купя видях един мургав с 440-ка пред представителството на пежо на Цариградско шосе спрях все едно имаше торба с пари прескочих мантинелата и го заговорих, за финал ми каза второ лято немога да я гръмна, а докато бяхме със щил всяка година нова ми даваха. Манго беше от фирмите с договори към общината.
Приятел който е озеленител в Германия като, я видя и ме пита, кой ми я е препоръчал. Те там само с олео-мак работели, смени 4 фирми преди да си основе своя и познайте с какви машини работи?
За части проблем нямам обаждам се и обикновено отговора е " заповядай има"
1115 - специалист
Добре!

Щил FS 240

или

олео мак вс 430 tl

Много добри думи за олеото и клоня натам, но все пак кажете нещо ако пропускам?
iivanov - майстор
Да кажа нещо за фирмата вносител Мина партс . Тъй като трябваше спешно да купувам машината , а нямах парите , обърнах се към фирмата , за предлагания от тях безлихвен лизинг . За целта отидох в централния им офис , за да сключа договора . Машината вземах от магазина , където се помещава и централният склад/сервиз . Та там имаше един моторен свредел , машина сравнително рядко купувана , чиято командна ръкохватка беше строшена след изтърване на земята . По принцип тази част не се чупи (за разлика от китайските ноу нейм машинки :-D ) освен при екшън изпълнение , като тръшване на машината . Та в склада нямаха такава ръкохватка и от разговора между управителя и техника разбрах , че ще бъде доставена до седмица от Италия . Общото впечатление , с което останах е , че пичовете там са нахъсени за налагане на марката и дават всичко от себе си . Това беше преди три години . Сега дилърската им мрежа е много напред , а мисля и доставките . Нееднократно , при местния дилър съм питал за разни артикули на олео , той от своя страна е правил запитване до централата и е получавал светкавичен отговор . Доставката е в рамките на възможностите на куриера . Апропо , олео мак предлагат голям асортимент от аксесоари и консумативи , някои без конкуренция в цените .
gnt69 - майстор
1115 написа:
Добре!

Щил FS 240

или

олео мак вс 430 tl

Много добри думи за олеото и клоня натам, но все пак кажете нещо ако пропускам?
Абе много хубави олеото ама гледам няма ги из България. Само за София си имат представител и сервиз, явно са нова марка неналожила се на пазара в България. Ама ти си от София там имат и сервиз и магазин. :partyman:
iivanov - майстор
То и долмар (макита) много много ги няма из България , но не значи , че са лоши . Аз , лично съм им фен . Колкото до олео мак , преди Мина да ги вземе преди няколко години , известно време са имали проблеми с доставките , тъй като на старата фирма представител чорбаджията е починал от рак и представителството е отишло по дяволите .
Колкото до това , че нямат представителства - грешиш . Във Варна и Бургас с очите си съм ги виждал , за останалите гледам картата на фирмения сайт .
gnt69 - майстор
iivanov написа:
То и долмар (макита) много много ги няма из България , но не значи , че са лоши . Аз , лично съм им фен . Колкото до олео мак , преди Мина да ги вземе преди няколко години , известно време са имали проблеми с доставките , тъй като на старата фирма представител чорбаджията е починал от рак и представителството е отишло по дяволите .
Колкото до това , че нямат представителства - грешиш . Във Варна и Бургас с очите си съм ги виждал , за останалите гледам картата на фирмения сайт .
Не знам къде ги виждаш ама аз не виждам нищо.

Прикачен файл

oleo.jpg
oleo.jpg (103.65 KиБ) Видяна 2019 пъти
bulhomes2 - майстор
Вече се чувствам като в реклама на телешоп...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18

Тема "нови косачки и коси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: